Tidligere kreativ leder for Business and Brand-teamet i Eggs, Ellen Lidgren, tar over jobben som leder for designbyråets Oslo-kontor. Lidgren startet sin karriere i Eggs i 2019 som business designer.

- Det er en ny og spennende rolle for meg, og jeg ser frem til å utvikle retningen for vårt Oslo-kontor sammen med teamet. Jeg håper å kunne bruke min bakgrunn fra business design så mye som mulig. Jeg får god bruk for tematikken i denne nye konteksten, sier hun i en pressemelding.

Administrerende direktør Ulla Sommerfelt er full av lovord om sin nye oslosjef.

- Ellen er en naturlig født leder. Hun har det som trengs for å balansere forretningsmål, kundebehov og Eggs sitt fokus på våre medarbeidere. Det er en spennende videreutvikling Eggs Oslo foran oss.

Eggs Design er eid av Sopra Steria og har kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og København.

- Bransjeglidning mellom design og tradisjonell management consulting øker. Vi bruker hverandres teknikker, men under overflaten er det en stor forskjell. I Eggshar vi i mange år brukt designverktøy på strategiske forretningsspørsmål. Det er fortsatt et enormt uutnyttet potensial i å bruke designmetodikk for å drive endring på systemnivå, som er det som skal til for å løse de komplekse, avgjørende utfordringene i samfunnet og næringslivet i dag, sier Lidgren.

Les også: Sopra Steria kjøper Eggs Design: - Vi gir full gass