Det har vært et lederbytte i teknologi- og designbyrået Making Waves, der Kristine Bjørnstad har overtatt som daglig leder. Bjørnstad har tidligere vært kommersielt ansvarlig i det NoA-eide konsulentselskapet, som har 210 ansatte i Norge. Hun har også erfaring fra både Creuna og Microsoft og mener

- Digitaliseringen er i en brytningsfase. De lavthengende fruktene er plukket, og gode, digitale løsninger er en hygienefaktor. Å tilby relevante tjenester basert på smart bruk av data blir et minstekrav fremover, sier den nye Making Waves-sjefen, Kristine Bjørnstad.

Men det er langt fra tilstrekkelig for å bli en vekstvinner, mener Bjørnstad.

- En sterk, konsistent merkevareopplevelse har alltid vært viktig. Samtidig har kompleksiteten i grensesnittet mellom kunder og merkevarer har aldri vært høyere. 

Hun mener det ikke holder å bygge digitale produkter «som alene gir en fantastisk kundeopplevelse».

- Tjenestene som tilbys må understøttes av de store reklamekampanjene, søkeresultat på Google må møte faktisk forbrukeradferd, annonser på Facebook må speile varelager og marginer, og kundeservice må svare med en tone som matcher posisjonen virksomheten har, sier hun.

Tar over som NOA-sjef i Norge
Kim Ydse Krogstad
trer tilbake fra Making Waves for å kunne bruke all tid som leder for North Alliance (NOA)-gruppen i Norge og samtidig jobbe aktivt med kunder.

- NOA har en unik posisjon som Skandinavias ledende familie av byråer innen kommunikasjon, design og teknologi. Kundene kommer i økende grad til oss på tvers av kompetanseområder og landegrenser, på jakt etter en partner som kan bidra til vekst gjennom helhetlig kundeorientering, sier Krogstad.

Han trekker frem SATS, Maersk og SAS som eksempel på kunder der NOAs team jobber på tvers av europeiske markeder og egen, intern byråstruktur.

- Min oppgave blir å videreutvikle NOA i Norge slik at vi til enhver tid er den beste vekstpartneren for kundene våre, uansett hvilke ambisjoner og kompetansebehov de måtte ha, sier Krogstad.

Ny Making Wave-sjef:

Kristine B