I sin nye rekrutteringskampanje tar Norconsult med målgruppen rundt i hele landet.

Det er produksjonsbyrået Funkel som har levert åtte reklamefilmer i kampanjen som lanseres i disse dager.  

- Norconsult er villige til å tenke nytt når det kommer til rekruttering, og det gjør samarbeidet med dem veldig inspirerende, sier Linn Enoksen, produsent i Funkel i en pressemelding.

Les også: Dokumentarserie skal gi flere søkere til Norconsult: - Et av de mest stilte spørsmålene 

Målet med kampanjen er å tiltrekke seg flere erfarne oppdragsledere samt studenter og nyutdannede.

- Gjennom filmene blir seerne med dyktige oppdragsledere på vandringer på forskjellige plasser i Norge, for å se på alle avtrykkene Norconsult har satt, sier Enoksen.

Norconsult har så langt hatt svært gode erfaringer med å satse på filmmediet i rekruttering, skriver de i pressemeldingen. De senere årene har selskapet hatt en økning i 30 prosent i trafikk på Norconsults rekrutteringssider.

Les også: Blir konserndirektør for kommunikasjon og merkevare i Norconsult 

I filmen vandrer oppdragsleder og hovedpersonen Jørn Hagen i Bispevika og kjenner på gleden over å ha vært med å utvikle en helt ny bydel som Oslos befolkning koser seg med å ferdes i. Vel vitende om at jobben hans også innebefatter det som ikke er synlig, rør i bakken som sørger for å lede det møkkete vannet dit det hører hjemme – på renseanlegget.

- Vi har virkelig fått lov til å slippe til estetikerne i oss i dette prosjektet, sier regissør og produsent Morten Nyheim Larsen i Funkel.

- Det er en glede å få hjelpe Norconsult med å skaffe flere flinke hoder til å løse oppgaver for fellesskapet, avslutter Larsen.