Som oftest er det vanlig å kjøpe blomster i forbindelse med bursdager, morsdag, Valentines eller andre spesielle markeringer. Men ifølge Mester Grønn finnes det mange andre hverdagslige anledninger – noe som løftes frem i den nyeste kampanjen som er en del av «Selvfølgelig»-konseptet deres. Og i den anledning har Mester Grønn ikke bare laget én film – men ti.

- Korte betyr ikke nødvendigvis enkle. I løpet av to komprimerte opptaksdager i filmstudioet til Flambert bygde vi ti spesialbygde diorama-kort, som ble åpnet og lukket av roboter. Dette ga oss et distinkt Mester Grønn-univers som vi kan bygge videre på i fremtidige kampanjer, sier kreatør i Pol, Thorbjørn Ruud, i en pressemelding.

Kortfilmene byr på ti hverdagslige situasjoner fra livet – verdig en blomsterbukett.

- Personlig hadde jeg nok følt meg enda mer «sett» om jeg fikk blomster for å markere en dag som ikke har gått helt som planlagt. Og om jeg ikke får dem av noen, så får jeg vel kjøpe til meg selv da, sier kreatør Janne Lysø.

Mester Grønn og Pol holder det kort og godt med innsikt som er hentet fra egne og bekjentes liv.

- Det trenger ikke alltid å være vanskelig. Det som derimot kan være vanskelig er å levere en dæsj innsikt, en dæsj bevis og et vakkert pack-shot på 15 sekunder, tilføyer Lysø.

Direktør marked, kundesenter og nettbutikk i Mester Grønn, Hege Hildeng, sier at de har klokketro på at «kort-universet» vil gi høy oppmerksomhet.  

- Pol har utviklet kreativt gode idéer som fungerer godt på tvers av ulike kanaler og formater, noe som sammen med det kreative vil gi oss høyere oppmerksomhet, dekning og frekvens. Og så må jeg få skryte av «mitt» eget Mester Grønn-team som med gode briefer og god samhandling med Pol og Flambert, bidrar til reklame av ypperste klasse, sier Hildeng, stolt.

Reklamebyrået Pol står bak kampanjen og produksjonsselskapet Flambert har produsert filmene med Eva Silseth som produsent og Henrik Henriksen på regi. Mester Grønns mediebyrå er Carat.