Byrået har de siste fire-fem årene gjennomgått en stor forvandling. I 2015 flyttet byrået fra ærverdige Lagåsen i Bærum og inn til Oslo sentrum, Tefre ble ansatt som sjef og man omstrukturerte driften fra flere fag-enheter med hver sine ledere til én enhet og færre ledere. Tefre har nå ledet Dinamo i litt over fem år, og innrømmer at det ikke bare har vært enkelt å få et stort skip til å endre kurs.
- Det ligger vel i mange menneskers natur - i alle fall min - å overvurdere mulighetene og undervurdere problemene ved å skulle snu et stort selskap som ikke lenger har stø kurs. Dinamo for fire - fem år siden var litt som en fallende kniv og mange vil si at det dummeste man gjør er å prøve å fange en fallende kniv fordi sjansen for å kutte seg stygt er stor. I ettertid kan vi konkludere med at ingen ble kuttet til blods, men noen rifter og småhakk i pelsen har vi fått. Samtidig har det vært verdt hver eneste lille rift og på mange måter har de siste årene bundet oss som er her enda sterkere sammen, og gjort oss enda mer motiverte til å få det til fremover, sier han.
Byrået ble etablert i 1996 av Knut Harlem, Ottar Samuelsen, Ingebrigt Steen Jensen, Bjarne Wollmann og Jan Økern. Og i årenes løp har de betjent et ukjent antall kunder.
- Dinamo er et selskap med en lang historie. Det har jo nærmest vært en institusjon. Vi har vel gjennom historien hatt alle kundene som er å ha i Norge - på ett eller annet tidspunkt, sier han med en latter.
Nå begynner de å komme ut «på andre siden av tunnelen».
- Dinamo har en sterk kultur. Jeg har ikke prøvd å endre kulturen, men heller «tighte til». Og slikt tar tid. Det er klart at en slik re-etablering som vi har vært gjennom tar lang tid. Men det er verdt det, sier Tefre.
Og han forteller at de nå aktivt dyrker en posisjon som ikke gir en tydelig merkelapp, men heller favner om bransjeglidningen. Blant annet gjennom å alltid sette sammen tverrfaglige team som er skreddersydd kunden.
- Jeg tror vi har vært flinke til å ikke tenke reklame, PR eller andre «fagdisipliner», men heller konsentrert oss om å levere bra ting til kundene, mener han. Og han avviser at det er aktuelt å gå tilbake til den «gamle» forretningsmodellen med konsernstruktur og mange datterselskaper.
- Nei, Dinamo skal ikke deles opp i mindre biter. Vi skal ha tydelige og sterke fagområder, men de skal også spinnes enda tettere og enda bedre sammen – til beste for våre kunder, sier han.
Og han tror tidene har endret seg slik at reklamebyråer i mindre grad synes.
- Det er færre reklamebyråer som synes. I dag har kanskje Try halvparten av alle tv-reklamer som vises på TV 2 og som ikke er utenlandske produksjoner. I gamle dager satt vi i kantina og snakket om hvilke reklamefilmer vi hadde sett kvelden før og hvilke byråer som hadde laget dem. Who’s hot and who’s not, mimrer han.