- Vi har som mål å vokse i årene som kommer. Derfor er vi glade for å kunne styrke vårt forhold til Athygli som samarbeidspartner og legge til det islandske flagget i vår presentasjon, sier Karne Lykkebo, managing partner i Geelmuyden Kiese-gruppen i Norden, i en pressemelding.

Det nye partnerskapet gir Geelmuyden Kiese tilstedeværelse i Norge, Danmark, Sverige og Island.

- Vi ser frem til å styrke samarbeidet med Geelmuyden Kiese i Norden, sier administrerende direktør i Athygli, Kolbeinn Marteinsson.

Gjennom affiliate-avtalen legges Island til som et tjenesteområde på Geelmuyden Kieses kart, noe administrerende direktør i Norge, Severin Roald, mener er viktig for konsernet.

- Samhandelen mellom Norge og Island er viktig og i vår nye geopolitiske virkelighet, med krig i Ukraina og Europa, spiller Island en stadig viktigere rolle for oss alle i NATO og Europa, sier Roald.

I likhet med Geelmuyden Kiese, har Athygli sine styrker innen selskapskommunikasjon, myndighetskontakt, finansiell, corporate-kommunikasjon og strategisk rådgivning. I tiden fremover er det kommersiell direktør og rådgiver for Paritee-styret, Bjørn Richard Johansen, som vil jobbe tett med Athygli.

- Jeg har hatt det privilegium å bistå med å organisere kommunikasjonen under noen av de største utfordringene- og krisene Island har stått overfor. Jeg elsker folket, deres ukuelige styrke, naturen og landet selv. Det er morsomt at vi nå etablerer et mer formelt samarbeid med Athygli som er et av de ledende kommunikasjonsselskapene på Island. Jeg har jobbet på flere prosjekter med Athygli, kjenner deres styrker og evner, og ser frem til fremtidige prosjekter med dem, sier Johansen.

Geelmuyden Kiese eies av det nordiske holdingselskapet Paritee, som i tillegg består av Brands2Life, som har virksomhet i Storbritannia og flere steder i USA.