Per Bjørkum er ansatt som leder for Corporate-avdelingen med ti ansatte i Geelmuden Kiese (GK). Han kommer sist fra stillingen som daglig leder av kommunikasjonsbyrået Leidar Norway, hvor hans etterfølger allerede er utnevnt.

- GK har klare vekstambisjoner i Norge, Sverige og Danmark. Vi skal tilby våre kunder både erfaring, kreativitet og betydelig gjennomføringskraft. Per Bjørkum har solid kommunikasjonserfaring fra næringsliv og finansmarkedet. Han vil lede et team med mange talenter innen faget. Vi gleder oss til å presentere Per for eksisterende og nye kunder, sier administrerende direktør Severin Roald i GK.

Bjørkum har ledet Leidar i to og et halvt år. Før det var han kommunikasjonsdirektør og IR-ansvarlig i børsnoterte Arcus. Han har også vært kommunikasjonsdirektør i børsnoterte NetCom (nå Telia) og jobbet som journalist og redaktør i Reuters Norge.

Bjørkum var også med på etableringen av PR-byrået Trolltind Kommunikasjon, som var en del av oppstarten av First House. I Geelmuyden Kiese blir han gjenforent med Bjørn Richard Johansen. Bjørkum og Johansen var de to første ansatte i First House i 2009.

- Jeg brenner for god kommunikasjon, rådgivning og salg. Jeg trives aller best når jeg løser krevende oppgaver sammen med dyktige kolleger. Det er i dette samspillet man leverer de aller beste jobbene. Jeg gleder meg til å bli en del av GK, som spiller i den aller øverste divisjonen, sier Per Bjørkum.

Den nye GK-sjefen har den siste tiden knyttet til seg flere rådgivere med tung erfaring, blant dem kirurg, helseleder og medisinsk direktør Naeem Zahid, PR-nestor og eks-GK-partner Rolf Nereng, tidligere kommunikasjonsdirektør i Helsedirektoratet Stein-Gunnar Hansen Bondevik og nevnte First House-gründer Bjørn Richard Johansen.

- Vi skal alltid være på jakt etter dyktige seniorer. GK har alltid vært et sted som tiltrekker seg erfarne folk og talentfulle unge folk, har Severin Roald tidligere uttalt til Kampanje.