Polaris Media og eierne av Setesdølen er blitt enige om at Polaris Media kjøper 100 prosent av aksjene i Setesdølen. Setesdølen vil bli en del av Polaris Media sin region sør.

- Selv om Setesdølen har stått støtt på egne bein i snart 50 år, stilles det stadig større krav til nye teknologiske løsninger som igjen krever et sterkt fagmiljø. Da er et slikt oppkjøp naturlig for at Setesdølen som lokalavis skal kunne utvikle seg videre i årene som kommer, sier redaktør Sigurd Haugsgjerd i Setesdølen i en pressemelding onsdag kveld.

Polaris Media Sør kontrollerte før oppkjøpet regionavisene Fædrelandsvennen, Agderposten og Varden, samt de lokale mediehusene Lister, Lindesnes, Grimstad Adressetidende, Lillesands-Posten og Vennesla Tidende.

Setesdølen har kontor i Bygland. Avisen oppdateres løpende digitalt og kommer ut to dager i uken på papir. Avisen har et offisielt opplag på om lag 3.700 og har hatt en relativt stabil abonnementsbase over flere år.

- Gjennom oppkjøpet av Setesdølen vil Polaris Media styrke sin posisjon i Agder. Setesdølen er en solid merkevare og spiller en sentral rolle som informasjonsnavet i sitt lokalsamfunn, sier Håvard Kvalheim, administrerende direktør i Polaris Media Sør.

Kjøpet av aksjene i Setesdølen er planlagt gjennomført med virkning 1. januar 2025.

Les også: Schibsted-utbytte sender Polaris Media-overskuddet i været