Det melder Schibsted Media i en pressemelding tirsdag formiddag.

Martina Göransson  kommer sist fra stillingen som COO i Schibsted Marketplaces. Nå tar hun over tømmene i Podme. 

- Schibsted Media har store ambisjoner fremover, ikke minst for Podme. Jeg er derfor utrolig glad for at vi får med oss en erfaren leder med så sterk kommersiell kraft som Martina for å utvikle både Podme og økosystemet i Schibsted Media, sier Tor Jacobsen, EVP Product & Consumer og styreleder i Podme.

Göransson har bakgrunn fra mediebransjen, og har blant annet jobbet som konsulent i medie- og markedsføringbyrå i 15 år. Hun har også fire års erfaring fra Tele2. I 2019 ble hun rekruttert til Schibsteds markedsplass, Blocket, som Chief Marketing Officer. Der har hun også hatt rollen som Chief Commercial Officer og viseadministrerende direktør.

- Fra de siste årene tar jeg med meg nyttig erfaring når det kommer til hvordan man styrer og driver en kommersiell agenda i et teknologiselskap. Jeg ser virkelig frem til å bidra med de erfaringene inn i Podme, sier Martina Göransson i meldingen.

Prosessen med å finne en ny administrerende direktør har vært grundig, og arbeidet har pågått gjennom våren, skriver Schibsted Media i meldingen.

Gründer og tidligere administrerende direktør, Johan Strömberg, har blitt værende i rollen som administrerende direktør gjennom nesten hele prosessen.

- I Martina har vi funnet den administrerende direktøren vi har lett etter. Hennes solide erfaring, både fra Schibsted og i tidligere roller – og den energien og kraften hun tilfører – gjør henne til en fantastisk rekruttering og en perfekt match for Podme, sier Strömberg. 

Den nye toppsjefen i Podme tilrer stillingen i august.

- Jeg ser frem til en spennende reise i et selskap med sterk vekst. I tillegg er det så fint å få jobbe med lyd, som er et medium som skaper sterke relasjoner til brukerne, avslutter den påtroppende Podme-sjefen.

Medgründer i Podme, Niklas Julin, vil håndtere de løpende lederoppgavene frem til Göransson er på plass i august.