Med «Love IRL» skal Warner Bros. Discovery på et litt mer virkelighetsnært datingprogram enn vi er vant til å se fra denne kanalen. Solveig Kloppen og Tuva Fellman leder programmet der «helt vanlige» nordmenn skal finne kjærligheten.

Les mer: Solveig Kloppen og Tuva Fellman skal lage sjekke-TV for Discovery

Premieren var tirsdag på TVNorge. Programmet blir også vist på strømmetjenesten Discovery+. Så langt har 46.000 sett første episode.

- Vi er veldig stolte av de flotte og ekstremt modige deltakerne i programmet, som vi tror det norske folk vil heie på gjennom hele sesongen. Seertallene kunne vært bedre på premieren, men vi har tro på at de vil legge på seg utover høsten. Dette er et helt nytt format som kanskje ikke roper aller høyest i mylderet av underholdningtilbud, men som har stort hjerte og godt potensiale til å være en ukentlig feelgood-pille, sier Hanne McBride, kommunikasjonsdirektør i Warner Bros. Discovery.

TV-sjef i mediebyrået Mediacom, Marianne Massaiu, mener programmet leverer som forventet i en tid der den lineære TV-seingen er under press.

- Det er omtrent der denne typen programmer ligger nå. I 2022 er ikke dette katastrofalt, sier hun.

Hun forteller at det er mye mindre stabilitet i TV-markedet om dagen.

- Men Discovery hadde nok håpet at tallet var noe høyere. Det har fremeles et potensial til å vokse på seg på strømming, sier Massaiu.

Les mer: Under 300.000 så Farmen-premieren - TV 2 skylder på Haaland