Etter at TV 2 varslet prisøkning på TV 2 Sumo og en økt veiledende Premier League-pris til TV-distributørene har flere fotballfans svart med  å «spamme» ned TV 2 Sportens Facebook-side. 

På samtlige av TV 2 Sportens ti siste Facebook-innlegg er det blitt postet memes (humoristiske bilder, red.anm) som gjør narr av hvor dyrt det vil bli med den varslede prisøkningen.

Et meme går særlig igjen og det er hentet fra TV3-programmet «Luksusfellen» og inkluderer den kjente «pengetavla». På det redigerte bildet står nemlig Hallgeir Kvadsheim med en pengetavle som viser 500 kroner til mat, og tusenvis av kroner til TV 2 Sport Premium.

På TV 2 Sportens innlegg om Martin Ødegaards negative koronaprøve er det nevnte bilde blitt delt over 40 ganger av ulike brukere.

Se skjermbilde av det mest delte memet her:

TV 2 Meme på FB.jpgPostes på Facebook: Dette bilde blir stadig delt på TV 2 Sportens Facebook-side. 

TV 2: - Dette tåler vi selvsagt
Pressesjef Jan-Petter Dahl i TV 2 svarer følgende på spørsmål om hva kanalen tenker om Facebook-responsen.

- Vi elsker jo å bruke humor selv på våre sosiale medier, og da skulle det bare mangle om ikke andre brukte det mot oss. Dette tåler vi selvsagt, sier Dahl til Kampanje.

Flere har reagert på TV 2s varslede prisøkning. Altibox mente prisøkningen var for høy, mens VG-kommentator Leif Welhaven mener prisen illusterer en «kvalm milliardindustri».

- Til syvende og sist handler det om å melke hver og en av oss, for at noen unge fotballspillere skal tjene millioner i uken. Det er det noe grunnleggende usympatisk over, sa Welhaven til Kampanje tidligere i dag.

Les også Kampanje-redaktør Knut Kristian Haugers kommentar: - Prisen for å se engelsk fotball kan doble seg frem til 2028