Digitalbyrået Synlighet har kapret tidligere markedssjef i Get inspired og Høie, Erna Therese Widerøe, for å styrke sin satsing på netthandel, CRM og merkevarebygging. 

- Vi er veldig fornøyde med å få Widerøe med på laget. Hun har en solid track record, og hennes kompetanse vil utvilsomt bidra til økt konkurransekraft for våre kunder. Netthandel står i dag sentralt for suksess, både for bedrifter som opererer mot forbrukermarkedet og innen B2B. Med Widerøe på laget øker vi bredden i våre tjenester ytterligere og styrker vår evne til å levere strategisk rådgivning, sier byråleder i Synlighet Trondheim, Øystein Landrø Nilsen i en pressemelding. 

Som markedssjef i Get Inspired var Widerøe i 2023 med på å øke omsetningen med nesten 100 millioner kroner, samtidig som de effektiviserte markedsinvesteringen.

Les også: Gull og sølv til TV 2 og Rocket i «EM» i søk 

Da Widerøe var i Høie bygde hun opp en solid netthandel og var også med på å vinne prisen Årets merkevare fra Norsk Industri.

- Etter 20 år som markedssjef på kundesiden, ser jeg frem til å ta med meg erfaringen inn i en ny rolle hos Synlighet som strategisk rådgiver. For å lykkes med netthandel må man tenke helhetlig, jobbe datadrevet og ha et tydelig fokus på kunden. Jeg opplever at mange norske virksomheter har stort potensial til å få mer igjen for markedsbudsjettet sitt, sier Widerøe.

Les også: Active Brands inngår samarbeid med Egmont-byrå: - Veldig stolte

Synlighet AS leverer tjenester innen datadrevet markedsføring og har 70 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim og Malmø.

Selskapet ble stiftet i 2003 og den norske virksomheten omsatte i 2023 for 161 millioner kroner. På kundesiden finner vi navn som BilXtra, Maxbo, Zavanna, NTNU, SINTEF, SpareBank 1 SMN, Stendi og Røde Kors.