En av Norges ledende kjeder innen byggevarehandel, Maxbo, har inngått en langsiktig samarbeidsavtale for levering av mediebyråtjenester og avtalen går til mediebyrået In Sight. Samarbeidet trer offisielt i kraft 1. november, men partene er allerede i gang med planlegging av mediestrategier for Maxbos fremtidige kampanjer.

- Vi har sett etter et byrå som forstår våre verdier og målsetninger, og som kan hjelpe oss med å videreutvikle vår merkevare i et stadig mer digitalisert og konkurranseutsatt marked. In Sight har imponert oss med sin innsikt og kompetanse, og vi ser frem til å oppnå gode resultater sammen, sier Christer Brevik, kategori og markedsdirektør i Maxbo.

Tidigere har Maxbo samarbeidet med Dentsu-systemet, men det var tilbake på 2010-tallet. Fremover blir det imidlertid In Sight og toppsjefen i Maxbo, Trond Bentestuen, gleder seg over det nye samarbeidet.

- Vi er svært fornøyde med å ha inngått dette samarbeidet. In Sight har vist at de har en dyp forståelse for markedet vi opererer i, og vi er overbevist om at deres kompetanse innen medieplanlegging og strategisk kommunikasjon vil være av stor betydning for vår videre vekst, sier Bentestuen.

Fra før av jobber Maxbo blant annet med Morgenstern på reklamesiden. 

Les også: Morgenstern kaprer Maxbo: - Kan håndtere oss som kunde

Mediebyrået In Sight har vært lenge på markedet og jobbet med flere store norske annonsører i løpet av årene. Mest kjent var nok byrået da det i sin jobbet svært tett med Rema 1000.  Geir Kjærnes, administrerende direktør i In Sight, sier han «er svært stolt over å ha blitt valgt som Maxbos mediebyrå.»

- Maxbo er en anerkjent og solid aktør med en sterk tilstedeværelse i markedet, og vi ser frem til å bidra til deres videre suksess gjennom målrettede og effektive mediekampanjer, sier han.

In Sight hadde i 2023 en medieomsetning på i overkant av 150 millioner kroner.

Byråpartnere:

Geir Kjærnes og Per Hæhre har i mange år drevet mediebyrået In Sight.