- Dette blir et svært spennende samarbeid. Ja, jeg er svært glad for at Gant Norge har tro på meg som idrettsutøver og som sponsorobjekt, sier Markus Rooth i en pressemelding. 

Avtalen ble nylig undertegnet på Gant Norges hovedkontor i Slemmestad i Asker kommune. Avtalepartnere i sponsoravtalen er Svein Transeth Sportswear AS, som sitter på rettighetene til Gant i Norge samt Markus Rooth sitt nye selskap; Multikunstner AS. Avtalen gjelder fra 01.10.24.

Rooth gikk helt til topps i sitt aller første OL og satte norsk og nordisk rekord med poengsummen 8 796. Han er nå i gang med treningen mot 2025-sesongen hvor VM i Japan i september er det store målet.

Les også: Over 800.000 så Markus Rooth ta Norges første OL-gull i Paris

- Det har vært travle dager siden OL-gullet ble sikret. Antall forespørsler har vært svært så mange, også når det gjelder potensielle sponsorer. Jeg er glad for at vi nå er i havn med Gant Norge. De har en kolleksjon av fritidsklær som jeg gleder meg til å ta i bruk. Strålende fritidsklær, sier Markus Rooth.

Alexander B. Transeth, som er Head of E-commerce & Marketing i Gant Norge, er tilfreds med å ha fått Markus Rooth på laget.

- For oss i Gant Norge er dette et veldig spennende samarbeid. Markus er en flott gutt med gode verdier. Han er på kort tid blitt et forbilde – og vi har mye spennende som vi sammen skal gjennomføre, sier Alexander B. Transeth i Gant Norge i pressemeldingen.