- Data og analyse er en integrert del av vårt DNA. Hver dag tar vi datadrevne beslutninger for å sikre best mulig effekt for kundene våre. Med Simone på plass skal vi bygge en avdeling som spesialiserer seg på innsamling, kvalitetssikring, sammenstilling og rapportering av markedsføringsdata i kombinasjon med førstepartsdata fra kunden, sier byråleder David Kollsete i en pressemelding. 

Ansettelsen av Simone Johansen Tangstad er ifølge byrået et skritt i realiseringen av HK Link sin strategi om å levere flere verdiskapende tjenester til sine kunder.

Les også: Går fra byggevarebransjen – blir sjef for HK-byrå

Tangstad kommer til HK Link med erfaring fra både start-ups og store, internasjonale selskaper og har de siste årene spesialisert seg innen dataanalyse. 

- Dette er en fantastisk mulighet til å bygge noe nytt og jeg gleder meg til å bidra til å bygge en ny avdeling innen et område jeg virkelig brenner for. Jeg ser frem til å utvikle nye strategier og tjenester, både for B2B- og B2C-markedet, og til å hjelpe kundene våre med å vokse ved hjelp av data og analyse, sier Tangstad.

Les også: Går fra byggevarebransjen – blir sjef for HK-byrå

HK Link AS er en del av HK huset sammen med selskapene HK Reklame, HK Bits, Z-Event og Rosenborg Reklame. Sammen jobber de med lokale og nasjonale kunder innen fagområdene kommunikasjon, teknologi og markedsføring.

Selskapet holder til i Trondheim, og hadde i 2023 en omsetning på 112 millioner kroner.