Try Opt har fått tittelen TikTok Badged Agency Partner av videoplattformen. Det betyr at TikTok mener byrået har dokumentert førsteklasses effekt når det kommer til kreativitet, måling og kampanjestyring på plattformen.

Det gjør daglig leder i Try Opt, Gunnar Stensaker, stolt. Det er bare et utvalg byråer som får dette stempelet.

- Vi har hatt stort fokus på TikTok helt siden 2019, da vi begynte å se at plattformen fikk skikkelig fotfeste i Norge. Siden da har vi jobbet mye med å utvikle riggen vår for både innsikt, kreativitet, produksjon, strategi og performance, og i dag har vi over 20 personer som jobber mye med TikTok. Det er en skikkelig anerkjennelse å bli Badged Agency Partner som et av svært få byråer i Europa, sier han.

TikTok har over to millioner månedlige brukere i Norge. Som Kampanje tidligere har skrevet, legger Try-huset ned mye krefter i å overvåke hvilke trender som gjelder og hva slags innhold som flyr.

- For merkevarer som ønsker å engasjere dagens unge, er forståelse og dyktig bruk av TikTok ikke bare nyttig – det er avgjørende. Med dette partnerskapet ser vi fram til å ta på oss flere spennende prosjekter og hjelpe merkevarer med å forsterke sin relevans og forbindelse til en aldersgruppe som blir stadig mer kritisk til tradisjonell reklame, sier Andrea Drevvatne Hugvik, fagansvarlig for TikTok i Try Opt.