«See how I do my makeup for work? Very demure, very mindful» sa influencer Jools Lebron i en Tiktok-video i begynnelsen av august, og en ny trend var født.

«Demure» kan oversettes til anstendig og «mindful» til hensynsfull. Begrepene står i sterk kontrast til «brat»-trenden som har dominert sosiale medier tidligere i sommer.
 
Markedsavdelingen i Sats skjønte raskt at de hadde en gylden mulighet til å hekte seg på den nye trenden i forbindelse med lanseringen av de fire nye gruppetimene Aroma Relax, Deep Rest, Meditation og Yin Yoga, som alle kan klassifiseres som både «demure» og «mindful».

- Timingen kunne ikke vært bedre! Jeg bare elsker når alt klaffer og vi kan kaste oss på en trend, sier Rikke Skogen, nordisk markedssjef hos Sats.

Hun forteller at ideen ble til som følge av idédrodling i åpent kontorlandskap og at resultatet vil bli synlig både i Oslo, Stockholm, København og Helsinki.

- Vi ser økt etterspørsel for timer med stressreduksjon og avspenning, spesielt blant våre yngre medlemmer. Derfor lanserte vi nylig disse gruppetimene på tvers av Norden som en respons. Vi håper at alle som vil bli ekstra «demure og mindful» får med seg stuntet og kommer for å teste en av våre nye timer.

Kampanjen føyer seg inn i det nye kommunikasjonskonseptet som har merkelappen «Everyone Included» og som handler om at alle er velkomne på treningssenteret, i dette tilfellet også trendsettere.