Tina Weiby er ansatt som markedssjef hos Nordisk Film Kino. Hun kommer fra en stilling som markedssjef hos Coop Norge.

- Jeg gleder meg veldig til å starte hos Nordisk Film Kino. Det er gøy å være tilbake i mediebransjen – og kino er en svært spennende kanal med mange muligheter for utvikling. Levende bilder på den største skjermen av dem alle går aldri av moten, sier Tina Weiby.

Weiby har en lang og bred erfaring innen markedsføringsfaget. Hun har sist vært åtte år i Coop Norge. Før det var hun markeds- og ehandelssjef hos NorgesGruppen. Hun har også blant annet jobbet som markedssjef i Sana Pharma samt i ulike roller innen Egmont Hjemmet Mortensen, nå Egmont Story House.

- Jeg ser frem til å lære meg Nordisk Film Kino og kinoindustrien bedre å kjenne. Det er en mediekanal som har stått imot mange utfordringer og som alltid har kommet seg styrket ut av negative spådommer. Ja, kino har alltid klart å møte utfordringer som TV, VHS/Beta, DVD, strømmetjenester med mer. Pandemien ble ekstra tøff for kino som mediekanal, men kino har også her klart å komme seg sterkt tilbake, sier hun.

Administrerende direktør Jane Oslington Strande hos Nordisk Film Kino gleder seg over å ha fått på plass Tina Weiby som ny sjef for marked. Oslington Strande startet selv i selskapet 1. januar i år.

- Vi gleder oss over å få Tina Weiby på plass hos oss. Hennes brede erfaring og arbeid rundt sterke merkevarer vil bli spennende å få inn i Nordisk Film Kino, sier Jane Oslington Strande.

Nordisk Film Kino driver i dag 21 kinoer i Norge. Selskapet eies av Nordisk Film. Nordisk Film eies av Egmont.