Tidligere rådgiver og spareprofil i DNB, Kornelia Minsaas, har fått ny jobb som Spareøkonom i Lendo, del av Schibsted Marketplaces. 

- Det blir utrolig kjekt å jobbe med et område jeg brenner for på fulltid. Personlig økonomi angår absolutt alle, og det er ingen hemmelighet at nordmenn har mye gjeld. Det er på tide at vi snakker mer om dette, sier Kornelia Minsaas i en pressemelding.

Minsaas er utdannet markedsøkonom med fordypning i kommunikasjon og reklame, og mange kjenner henne fra tiden som innholdsprodusent og frontfigur for DNBs sosiale medier-kanaler. 

- Jeg har et enormt engasjement for hverdagslige sparegrep og reduksjon av forbruk. Samtidig kjenner jeg reklamebransjen, og hvordan den jobber for å skape behov og påvirke oss til å bruke penger på ting vi ikke trenger, forteller hun.

Daglig leder Kristoffer Gallefoss i Lendo Norge, er glad for å ha Minsaas på plass

- Kornelia har en solid bakgrunn og en spennende stemme i samfunnsdebatten, som står i tråd med våre verdier som utfordrer. Vi jobber for å gjøre bransjen mer transparent, og gleder oss til å kommunisere mer om forbruksmønstre, gjeld, renter og sparing.