Vålerengas herrelag er på god vei tilbake i Eliteserien, og til helgen møter de byrival Lyn til kamp foran et utsolgt Intility Arena. Byderbyet blir første gang tilskuerne får se Vålerenga-spillerne løp med Comfyballs-reklame på ryggen.

Comfyballs har sponset Premier League, men tar altså nå steget til norsk fotball og Vålerenga.

- Vi gleder oss stort over avtalen som er inngått med Vålerenga. Det var naturlig for Comfyballs å ta skrittet fra Premier League-sendingene og kaste blikket på alt det spennende som skjer i norsk fotball om dagen, sier direktør i Comfyballs, Tord Olsen.

- Valget falt på laget som ligger vårt hjerte nært, nemlig Vålerenga, Oslos stolthet. Dette blir et spennende kapitel, og vi skal sørge for at Vålerengas spillere har de mest komfortable ballene på banen, fortsetter han.

Kommersiell leder i Vålerenga, Andreas Aalbu, gleder seg over samarbeidet.

- Vi er veldig stolte over å lande en hovedpartneravtale med Comfyballs. En partner som vi kommer til å ha det mye moro med fremover, og vi gleder oss til å se logoen pryde ryggen på den kongeblå drakta allerede i lørdagens byderby, sier Aalbu

Vålerenga, som i år har spilt i Obos-ligaen om er nivå to i Norge, har i tillegg til sportslig gode resultater signert over 20 nye samarbeidspartnere denne sesongen.

- Laget leverer på banen og det gjør også vår kommersielle avdeling. Vi skal jobbe knallhardt for å tilby landets råeste nettverk i norsk idrett og Vålerenga skal være Norges mest engasjerende fotballklubb, sier Svein Graff, daglig leder i Vålerenga.