Tidligere fotballproff Ingrid Ryland er ansatt som senior markedsrådgiver i Fjordkraft. Hun kommer sist fra en tilsvarende stilling i Sopra Steria og får nå ansvar for kundeopplevelse og direkte markedsføring i Fjordkraft, der hun skal lede et team med kompetanse innen webutvikling, UX og automatisert markedsføring. 

- Jeg har alltid tenkt at jeg vil prøve kundesiden når den rette stillingen og bedriften dukket opp. Så da denne stillingen dukket opp  hos en så stor merkevare som Fjordkraft, som har et fantastisk kundegrunnlag, var det liten tvil om at jeg ville prøve lykken, sier Ryland i en pressemelding.

Rydland har tidligere jobbet i Labs og har spilt for Brann i perioden 2019 til 2022, og ble serie- og cupmester med Brann i 2022.

Markedsdirektør i Fjordkraft, Sara Vabø, er strålende fornøyd med Rydland på laget, og forteller at hun var et soleklart valg for stillingen.

- Vi så derfor etter en faglig sterk kandidat med gode lederegenskaper og evne til å bygge psykologisk trygghet. Her er Ingrids erfaring fra fotballen gull verd, sier Vabø. 

Rydland starter opp i stillingen 1. juni.