I kampen for å få rekruttere frivillige har Oslo Pride fått hjelp av utendørsaktøren Clear Channel til å utvikle en digital utendørskampanje. Kampanjen har resultert i en dobling av antall frivillige, både under festivalen og ellers i året.

- Dette er helt avgjørende for å utvikle priden i Oslo til å omfavne stadig mer og engasjere flere deler av samfunnet i budskapet om et inkluderende og mangfoldig samfunn, sier Dan Bjørke, daglig leder i Oslo Pride.

Clear Channel ble stolt hovedpartner med Oslo Pride i 2021, og siden har antall frivillige økt fra 147 til 418. Dennis Højland Nyegaard, norgessjef i Clear Channel, forteller at selskapet er bevisst sitt samfunnsansvar.

- For oss er det viktig at vi bidrar på en måte som gir en reell effekt. Vi vet at samfunnsendringer begynner på gaten, og der har vi en sterk og synlig stemme, sier Nyegaard og fortsetter:

- Med utgangpunkt i hvem vi er og det samfunnet vi ønsker å være en del, mener vi det er viktig å bruke vår plattform for å påvirke til et mer inkluderende samfunn der man kan være den man er og elske den man vil.