Norconsult går igjen andre veier når de skal rekruttere folk til selskapet, og for tredje år på rad produserer de minidokumentaren «Rådgiverne». Serien, som er produsert av Funkel, vant i 2021 prisen «Beste digitale kampanje» under Europower Communications Conference.  

Serien er en employer branding- og rekrutteringkampanje og svarer blant annet på spørsmålet om hvordan det faktisk er å jobbe konsulentselskapet, uansett erfaringsnivå. 

- Hvordan er det egentlig å jobbe i Norconsult? Dette spørsmålet har vært et av de mest stilte spørsmålene fra studenter og potensielle medarbeidere i lang tid, sier Egil Hogna konsernsjef i Norconsult.

Han fortsetter:

- Serien «Rådgiverne» svarer på dette spørsmålet ved å la seerne oppleve Norconsult gjennom øynene til de som jobber der. Fra erfarne ledere som bærer et tungt ansvar til ferske ansatte som akkurat har startet karrieren, gir serien et mangfoldig og autentisk innblikk i selskapets kultur og verdier.

Se promofilmen til den nye sesongen her:


Selskapet oppgir at de to første sesongene har sørget for en økning på 30 prosent på Norconsults rekrutteringssider.  

I den nye sesongen av serien møter seerne rådgiverne Ingvild, Mariann, Linnea, Nicholas og Håkon som jobber med en utvidelse og oppgradering av Alvim renseanlegg i Sarpsborg kommune. De jobber blant annet for at anlegget skal bli et anlegg for fremtiden, med nye måter å hente ut fosfor på, og hvordan man kan gjenbruke avfallet som går ut i Glomma. 

- Norconsults beslutning om å fortsette med «Rådgiverne»-konseptet vitner om deres engasjement for innovasjon og åpenhet i rekrutteringsprosessen. Serien gir deg muligheten til å få en genuin forståelse av hva som venter deg hvis du blir en del av Norconsults team, sier Morten Nyheim Larsen, produsent i Funkel.