Det lille byrået Bureau blir litt større med ansettelsen av Andreas Rød Skilhagen som kreativ rådgiver. Han har det siste året drevet sitt eget designstudio kalt Skilhagen.

- Det er selvfølgelig rart å legge ned noe man har startet selv, men nå var tiden inne for å gjøre noe nytt. Det å kunne være med å bygge opp et litt annerledes kommunikasjonsmiljø er veldig inspirerende, sier han.

Bureau ble startet av Maja Folgerø og Snorre Martinsen i 2020. De hadde tidligere jobbet som kreativt team i Pol. Nå teller byrået fem ansatte, inkludert daglig leder og partner Lise Schelvan.

- Med Andreas på laget løfter vi oss mange hakk på det visuelle, forteller en veldig fornøyd byråeleder, Lise Schelvan. Hans konseptuelle tilnærming til design og kommunikasjon vil tilføre både oss, og kundene våre, ny energi og kompetanse, sier Bureau-lederen.

Andreas Rød Skilhagen er tidligere kreativ leder i A-magasinet, grunnlegge designbyrået Node Oslo, og være Art Director i DDB og Bates. Han har vunnet priser i Årets vakreste bøker, Visuelt-prisen og DOGA-merket for god design.

- Nettopp den allsidige bakgrunnen hans, med kommersiell, kunstnerisk og redaksjonell erfaring, er ganske unik i en bransje som vår, sier Schelvan.

 

- Vi vet hvor vanskelig det er å finne flinke og trivelige folk. Bare det at vi hadde muligheten til å velge mellom flere dyktige søkere, gjør oss fryktelig stolte.

 

 

Får egne lokaler

Bureau teller nå 5 ansatte på Kiellands plass. Til nå har de leid rom hos andre, men i november flytter de en etasje ned og får sine helt egne lokaler.

 

- Nå er vi enda bedre rigget for fremtiden - på alle måter. Vi har endelig kapasitet til å jobbe newbiz, og gleder oss til å invitere kunder inn i våre fargerike møterom. Det er bare å ringe, avslutter Schelvan