Media Business 2021-2025

04.11.2021 08:15 - 14:00
Hotel Continental, Stortingsgata 24, Oslo

Om

«Media Business 2021-2025 – kampen for en bedre verden: Personvern, bærekraft og mangfold»

Covid-19-pandemien viser hvor brått samfunnet vårt endrer seg, men selv om vi som samfunn endelig virker å være på vei ut av krisen, ligger det allerede nye utfordringer på pulten til landets toppsjefer og i norske styrerom. Med pandemien skjøt ikke bare digitaliseringen voldsom fart, men sendte næringslivet ut i et lovløst cyberrom. Mengden alvorlige angrep, spionasje og organisert kriminalitet via cyberrommet akselererer betraktelig, og årlig betales det nå ut 3.500 dollar fra hvert selskap verden over til organiserte kriminelle og digitale mafiaorganisasjoner. Et nytt virus ser ut til å avløse koronaviruset, nemlig løspengeviruset. Men har vi noen effektiv vaksine mot disse truslene og hvordan står det til med den digitale sikkerheten vår?

«Media Business»-konferansen har i alle år belyst de viktigste driverne i medier- og kommunikasjonsindustrien og i år har vi valgt å vie oppmerksomhet til tre helt fundamentale drivere som ikke bare preger medieindustrien – men hele næringslivet og dette er; datakriminalitet, bærekraft og mangfold. Hvordan skal vi som selskaper og samfunnsaktører forholde oss til omveltende bevegelser knyttet til personvern og digital sikkerhet, klimakrisen og karbonreduksjon, og ikke minst behovet for et mangfoldig og inkluderende arbeidsliv?

I kjølvannet av stortingsvalget vil vi også invitere til en større sesjon om politikk og mediemangfold og behovet for eventuelt å vekke til live medieeierskapsloven. Våre største mediekonsern fortsetter nemlig å sluke norske aviser, men hvor mange oppkjøp til tåler mediemangfoldet vårt? Hvilke økonomiske, redaksjonelle og demokratiske utfordringer og muligheter fører en utvikling med stadig mer konsern-styrte aviser og hvordan står det til med mangfoldet?

Som alltid starter vi dagen med en gjennomgang av PwCs rapport «Global Entertainment and Media Outlook 2021-2025», som gir oss noen helt ferske prognoser rundt utviklingen i medier- og kommunikasjonsindustrien de neste fem årene. Deretter vil McKinsey gi oss en roadmap på hvordan vi best skal navigere i dette landskapet. Det faglige programmet varer fra 09.00-13.00, og etterfølges av lunsj på Theatercaféen for de som ønsker dette.

Vi oppfordrer alle til å delta på lunsjen da dette er en unik mulighet for nettverksbygging og erfaringsoverføring, men før det avslutter vi dagen med et smell og the sound of money. For ingen penger, ingen media business. Dagen avsluttes derfor med en større sesjon om den nye podkastkrigen og kampen om de unge lytterne der blant annet Schibsted vil åpne opp om sin storsatsing innenfor dette nye markedet før det hele rundes av med en spesialutgave av radioprogrammet og podkasten «Tut & Mediekjør» der Eva Sannum, Svein Tore Bergestuen og Christian Marstrander vil spille inn en fersk episode på Hotel Continental med deg som publikum i salen.

Velkommen til 10-årsjubileet av «Media Business»-konferansen»!

Programmet oppdateres fortløpende.


Early bird – få rabatt og gratis tilgang til digitalkonferanse!
Meld deg på innen 1. oktober med rabattkoden "MBEARLY" og få 10 prosent rabatt på konferansen samt tilgang til vår digitalkonferanse "Media Business 2020-2024"! Her kan du se aktuelle og spennende foredrag fra blant andre Schibsted, Amedia, BCG, PwC, Aller Media, Egmont, Vipps, HBO og TRY Råd! Les mer om denne digitalkonferansen herBenytt rabattkode MBEARLY ved påmelding.

Er dere tre eller flere interesserte fra samme selskap?

Da får dere 20 prosent rabatt! Benytt rabattkode "MB2021" ved påmelding.

Konferansen gjennomføres på Hotel Continental. Vi følger til enhver tid de gjeldende regler og bestemmelser fra myndighetene, og gyldig koronapass eller negativ hurtigtest kan derfor bli nødvendig å fremvise ved registreringen.

Spørsmål? Ta kontakt på event@kampanje.com.

Pris: 4000,- eks. mva.

"God kvalitet og hyggelig møteplass"
- Tidligere deltaker på konferansen

Program
Torsdag 04.11.2021

Registrering og frokost

Velkommen til Media Business 2021-2025!

Knut Kristian Hauger, Ansvarlig redaktør, Kampanje

DEL 1: POLITIKK, MEDIEMANGFOLD OG PROGNOSER

Tittel kommer

Anders Opdahl, Konsernsjef , Amedia

Tittel kommer

Åshild Mathisen, Partner og seniorrådgiver, Try Råd

Tittel kommer

Global Entertainment and Media Outlook 2021-2025

Eivind Nilsen, Partner/Konsulent, PwC
Øystein Sandvik, Partner, PwC

Pause

DEL 2: DATAKRIMINALITET, BÆREKRAFT OG MANGFOLD

Tittel kommer (McKinsey)

Tittel kommer

Britt Nilsen, Head of Sustainability, Schibsted

Tittel kommer

Loveleen Brenna, Daglig leder, Seema AS

Les mer Like barn leker ikke best

Hans Geelmuyden, Styreleder, Geelmuyden.Kiese
Ervin Kohn, Seniorrådgiver, Geelmuyden.Kiese
Når folk hører ordet mangfold tenker mange at noen skal ta noe fra dem. De tror at like barn leker best. Men mangfoldsledelse handler om å bake en større kake sammen. Ervin Kohn og Hans Geelmuyden deler oppskrifter og erfaringer fra mangfoldsledelse; Bli ekspert på likhetene, og gjør ulikhetene til organisasjonens styrke. Når du er omgitt av likhet klarer du bare å produsere variasjoner av det samme. Er det rart norsk medie- og kommunikasjonsbransje er dørgende kjedelig?

Digitale verdier under angrep

Petter-Børre Furberg, Chief Executive Officer , Telenor Norge

DEL 3: LIVEINNSPILLING OG NETTVERKSBYGGING

Tut & Mediekjør

Svein Tore Bergestuen, Partner, Sannum & Bergestuen
Eva Sannum, Partner, Sannum & Bergestuen
Christian Lyder Marstrander, Daglig leder, Lyder Produksjoner

Lunsj på Theatercaféen

Sponsorer

Foredragsholdere

Christian Lyder Marstrander
Daglig leder, Lyder Produksjoner
Eva Sannum
Partner, Sannum & Bergestuen
Svein Tore Bergestuen
Partner, Sannum & Bergestuen
Petter-Børre Furberg
Chief Executive Officer , Telenor Norge
Ervin Kohn
Seniorrådgiver, Geelmuyden.Kiese
Hans Geelmuyden
Styreleder, Geelmuyden.Kiese
Loveleen Brenna
Daglig leder, Seema AS
Britt Nilsen
Head of Sustainability, Schibsted
Øystein Sandvik
Partner, PwC
Eivind Nilsen
Partner/Konsulent, PwC
Åshild Mathisen
Partner og seniorrådgiver, Try Råd
Anders Opdahl
Konsernsjef , Amedia
Knut Kristian Hauger
Ansvarlig redaktør, Kampanje

Arrangører

Media Business 2021-2025