Nå får du flere fordeler som Kampanje Premium-abonnent

Kampanje Premium ble lansert i 2014. Dette produktet hadde vesentlig færre artikler enn i dag, og vi startet med en meget lav månedspris. Det har nå gått fire og et halvt år siden lanseringen, og som andre publisister ønsker vi å satse på enda bedre innhold, samt øke fordelene og kvaliteten på innholdet. 

Du har kanskje derfor allerede lagt merke til at vi har økt produksjonen av Kampanje Premium-artikler, og at det nå er enda flere artikler som kun er forbeholdt våre abonnenter enn det har vært tidligere. Denne utviklingen vil fortsette fremover.

Vi ønsker å satse enda mer på våre abonnenter. Derfor ønsker vi å produsere enda bedre og enda mer relevant og innsiktsfullt innhold. I tillegg legger vi inn noen ekstra fordeler for abonnentene våre, og vi starter med:

-      Rabatter på enkelte av Kampanjes arrangementer.

-      Eksklusiv tilgang til utvalgte bransjerapporter.


Våre abonnenter vil med andre ord nyte godt av mer og bedre innhold på Kampanje Premium og flere abonnementsfordeler, og produktet er i dag en særdeles oppgradert versjon av det vi lanserte i 2014.

Prisene på Kampanje Premium-abonnement økes fra 01.01.2019. De nye prisene er:  

-      149,- i måneden (+ mva).

-      1 495,- i året (+ mva).


Den nye prisen er gjeldende fra 01.01.2019, og alle trekk som foretas på eller etter denne datoen vil endres til det nye beløpet med mindre du sier opp abonnementet ditt.


Husk at vi har gunstige rabatter dersom din bedrift bestiller minimum 10 abonnementer. Ta kontakt for et tilbud på bedriftsabonnement her!