(Saken ble først publisert på retailmagasinet.no) 

Sigrid Lydvo, customer success-konsulent fra ZetaDisplay, har en morsom sommerjobb: nemlig å se på Tour de France.

Men er det en hake?

– Hva er greia med den gule trøya?

Skoda er en av samarbeidspartnerne til ZetaDisplay. Skoda har sponset Tour de France i over 20 år.
 
Skoda er en av samarbeidspartnerne til ZetaDisplay. Skoda har sponset Tour de France i over 20 år.

– Jeg er den offisielle ritt-lederen for ZetaDisplay-teamet. En del av jobben min denne sommeren er å levere sanntidsoppdateringer til Flytoget og Skoda-forhandlerne. Vi har inngått samarbeid med Flytoget Media, TV2, Skoda og PHD for å direkte sende de mest spennende øyeblikkene fra hver etappe mens de skjer, forklarer Lydvo.

– Hvordan kom dette prosjektet i stand?

– ZetaDisplay er allerede ansvarlig for Flytoget sitt digitale signage nettverk og det samme for Harald A. Møller, som har Skoda merkevaren i Norge. Begge aktørene bruker vår egenutviklede Engage+ CMS-plattform som gjør at man får muligheten til å gjenbruke investeringer gjort for den ene kanalen i den andre, sier Lydvo.

Skoda har sponset Tour de France i over 20 år og ønsker å dele denne gleden og samtidig aktivere sponsorskapet gjennom digitale kanaler. Målet for Flytoget er å holde passasjerene engasjert med underholdningen om bord, i stedet for å miste oppmerksomheten deres til andre skjermer. ZetaDisplay mener at dette var en win-win for alle parter.

– Hvordan får dere til dette?

– Ved hjelp av vår Engage+plattform har vårt programvareteam skapt en skreddersydd integrasjon som jeg bruker for å aktivere direktesendingen. Dette blir levert i samarbeid med Flytoget Media, TV2, Skoda og PHD. I tillegg blir innholdet i direktesendingen rammet inn av en introduksjon, en reklamemelding og en avslutning som er med på å få frem avsender ID’en i kampanjen.

ZetaDisplay har avtale med Flytoget Media og sender de mest spennende øyeblikkene fra hver etappe mens de skjer.
 
ZetaDisplay har avtale med Flytoget Media og sender de mest spennende øyeblikkene fra hver etappe mens de skjer.

– Dette høres ut som drømmejobben, Er det også din drømmejobb?

– Jeg var veldig begeistret for å bli spurt om å være med på dette prosjektet. Selv om jeg ikke er en syklist, har jeg stor interesse for sport og har faktisk en utdannelse innen fysisk fostring. Jeg begynte i ZetaDisplay for litt over et år siden da jeg lette etter en karriereendring. Jeg er en del av support-teamet i Norge, og jeg elsker det fordi det alltid er noe nytt å fokusere på, som denne muligheten, sier Lydvo.

– Har det å se på dette hver dag fått deg til å vurdere å begynne med sykling?

– Jeg har bestemt meg for at det er bedre å se på. Pelotongen eller hovedfeltet skremmer meg, bare en liten hendelse for én rytter kan forårsake kaos! Jeg holder meg til sidelinjen og strømmer handlingen, avslutter Sigrid Lydvo.