Aleksander Bonden Isachsen og Max Berg er hentet inn for å styrke design­ og innholdskompetansen i selskapet, som nå holder hus i DOGA­-bygget. Aleksander kommer fra stillingen som designer i Hyper. Max har sist jobbet som communications manager i teknologiselskapet The Future Group, og har tidligere lang fartstid fra PR­-byrået Trigger og gründerselskapet Katachi. Hos Unfold får han stilling som innholdsstrateg.

–  Unfold har en solid og design­orientert måte å tilnærme seg kunder og oppgaver på som passer meg veldig bra. Jeg gleder meg til å jobbe mer spisset med produkt­ og tjenesteutvikling, i tillegg til å bygge merkevarer i et lengre perspektiv gjennom gode opplevelser, sier Aleksander Bonden Isachsen.

– Unfolds evne til å levere strategisk smarte produkter og tjenester med et forholdsvis lite spesialistteam, sammenlignet med andre i bransjen, er veldig imponerende. Vi har allerede fått jobbet sammen på noen veldig spennende prosjekter for OBOS, og jeg gleder meg til det vi skal rulle ut de neste årene, sier Max Berg.

Managing partner Egil Stene­ Johansen i Unfold er fornøyd med utviklingen i selskapet.

–­ Vi ser at vår tilnærming til produktutvikling har truffet en nerve i markedet fordi vi har rigget oss med spesialistteam innen strategi, forretningsutvikling, design, teknologi og innhold. Det gjør at vi får arbeide med selskaper som vil satse stort, og sammen utvikler vi produkter og tjenester som gir solide konkurransefortrinn i markeder preget av store omveltninger.

Obos, Orkla, Get, Krogsveen, Anton Sport, Avinor og NRK er noen av selskapene Unfold jobber med.