Når vi hjelper våre kunder med intern- og endringskommunikasjon lager vi strategier og innhold som følger prinsipper for god endringsledelse. Samtidig bruker vi kreativitet og grep vi kjenner igjen fra teknologi og underholdning - som gamification, animasjon og videoer med humoristisk tilsnitt. Det gir god gjennomføringskraft samtidig som folk engasjeres og får et mer positivt inntrykk av endringen eller initiativet. 

- Like viktig er det å sørge for at folk er med underveis på endringsreisen. Innholdet vi lager må leses, sees og brukes. Derfor har TRY Råd nå inngått et samarbeid med Zelo, sier Anders L. N. Tvedten, Rådgiver i TRY Råd.

Zelo er et digitalt verktøy som sikrer god onboarding av ansatte og aktører tilknyttet bedriften. Zelo optimaliserer de eksisterende kanalene som finnes internt og bruker beste praksis på forskjellige områder. Med en dedikert analyse sikrer man også kontinuerlig forbedring av kommunikasjonen ved hjelp av ulike data som samles inn.

-   Innenfor intern- og endringskommunikasjon skjer det nå en enorm utvikling, og vi ser store muligheter i samarbeidet med Try Råd fremover, både på teknologi og innhold, sier Henrik Jesman Sunde, daglig leder i Zelo.

- Det jeg liker med Zelo er at jeg umiddelbart ser at det kan gi verdi for kundene våre. Vi kan tracke ansattes endringsreise i real time og sørge for å få alle med. Det gjør at vi kan tilpasse kommunikasjonen etter hvor ansatte er i prosessen. Det er kult og veldig nyttig, sier Anders.

 

 

For mer informasjon, kontakt Anders på: anders.tvedten@try.no eller +47 92804012.