TRY Pearl er et teknologiselskap som bryter ned siloene mellom markedsføring, salg, kundeservice og IT ved å prioritere og optimalisere kundereiser fra A-Å. 

— TRY Pearl er den eneste HubSpot-partneren i Norge som kombinerer plattformteknologi med en solid rigg av UX, UI, CX-designere og utviklere. Vi jobber med å optimalisere kundereisen fra a-å, og det gjør vi også på HubSpot-prosjekter. Vi skal bli best på skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet, og slik vi ser det, gir teknologien HubSpot enormt rom til å utfolde seg på, forteller Emilie Nøss Wangen, Industry Lead Hubspot i TRY Pearl.

Vi er et dedikert HubSpot-team bestående av rådgivere, konsulenter, designere, utviklere ledet av en tidligere Hubspotter, Emilie Nøss Wangen. Emilie var Norges første ansatt i HubSpot, hvor hun ledet det nordiske teamet i Europas teknologihovedstad Dublin.

Vår oppgave er å hjelpe deg med å lykkes med HubSpot, uavhengig om du ønsker hjelp til inbound marketing, HubSpot-bistand, ny nettside, integrasjoner eller har behov for å bryte ned siloer. Vi er naturligvis gode på inbound marketing, men skiller oss fra konkurrentene ved en helhetlig tilnærming til kundereisen. 

TRY er Norges ledende byrå på kommunikasjon, reklame og digitale løsninger, og har blitt kåret til “Årets byrå” 18 år på rad - senest i 2020. TRY jobber med flere av Norges største merkevarer og bedrifter. Vi er et fullservice kommunikasjonshus som dekker alle sjangere innen kommunikasjonsfaget. Vi har også et tett samarbeid med Pearl Group, Norges ledende leverandør av eCommerce-løsninger.

 


Ønsker du å vite mer om Hubspot og muligheten i plattformen, ta kontakt med:

Emilie Nøss Wangen

45501994 / enw@trypearl.no