Nedstengingen av store deler av handelsnæringen på Østlandsområdet grunn Corona restriksjonen. - Svært mange trenger akutt hjelp til å flytte handelen fra nedstengte butikker til e-handel, vi har derfor opprettet en egen digital gratis akuttjeneste for å tilby teknologisk hjelp og rådgivning sier daglig leder, Kaare Øystein Trædal.

Siden fredag måtte store deler av den fysiske handelen i hele Østlandsområdet stanse grunnet nye og hardere corona-restriksjoner. Mange forsøker å kompensere for den tapte omsetningen ved å flytte handel over på nettbaserte løsninger på rekordtid.  TRY selskapet, TRY Pearl, som er eksperter på netthandel, har satt opp en egen tjeneste som svarer raskt på teknologiske spørsmål og tilbyr rådgivning på hvordan man raskt kan få satt opp løsninger for netthandel og logistikk.

-Vi merker at det er stor pågang for å tenke raskt og kreativt på hvordan man kan flytte salget over på nett. Det handler om alt fra hvordan man kan selge varer rett i bannere, live-shopping til å endre på  eksisterende infrastruktur og logistikkløsninger. Det er veldig mye som skal skje på kort tid for mange, men det oppleves meningsfylt å bidra med gratis akutthjelp med rådgivning og veiledning i en krevende situasjon.

Onsdag 27. janar satte vi opp et ekstraordinært webinar som svarte på en rekke av spørsmålene som har dukket opp i forbindelse med nedstengingen.

 

Kontaktinformasjon:

Kaare Øystein Trædal, daglig leder i TRY Pearl
Tlf: 97008137
E-post: kot@trypearl.no