219 millioner mennesker bruker Snapchat hver dag for å snakke med venner og familie. I Norge er godt over halvparten av Norges befolkning over 18 år på Snapchat. Det gjør Snapchat til en av de viktigste kanalene for innholdsmarkedsføring i Norge.

- Snapchats AR-linser gir merkevarer en unik mulighet til å formidle budskap på en engasjerende og effektfull måte. TRY Apt er en veldig viktig samarbeidspartner av oss som har skapt mange linser de siste par årene. I utførelsen viser de igjen og igjen at de virkelig vet å utnytte skjæringspunktet mellom kommunikasjon og teknologi, sier Steffen Rabben i Snapchat Norge.

Utvikler Edmundo Navasca Cruz i TRY Apt ser fram til å ytterligere utvide Snapchats tekniske univers.

- Å utvide 3D-univers rundt bruker vil viske ut skillet mellom fantasi og virkelighet mer enn det som er tilfellet i dag. Dette er en naturlig forlengelse vi har ventet på en stund og som åpner for en enda sterkere kobling og interaksjon mellom merkevare og kunde.

-I en verden av sosiale kanaler, hvor man som merkevare konsekvent kommuniserer på lånt tid, så vil dette være et meget viktig kreativt verktøy de kommende årene, avslutter Navasca Cruz.

Scan Snapkoden i bildet over og prøv linsen TRY Apt gjorde for Petter Northug.