Snart braker det løs med sensommerens høydepunkt: Arendalsuka. Med rundt 1000 arrangementer og 200 stands, er Arendalsuka landets største arena for aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv. 

TRY er på plass under Arendalsuka, og kan bistå deg og din organisasjon med ulike behov. Vi har lang erfaring med hva som skal til for å lykkes med arrangementer og tilstedeværelse under Arendalsuka.

Noe av det vi kan tilby:

Innholdspakke: Vi har innholdsprodusenter innenfor tekst, video, klipp og foto på plass og som er tilgjengelig når du trenger det. Vi kan også stille som lyd- og videoreportere.

Planlegging og gjennomføring av debatter og arrangementer: Vi kan hjelpe til med konsept for arrangementet, tematikk til samtaler som treffer eller sørger for en slagkraftig debatt, relevante vinklinger, deltakere og praktisk gjennomføring

Digital samfunnskontakt og SoMe: Innholdet vi produserer kan distribueres organisk og betalt på relevante flater. Husk at her kan vi spre budskapet geografisk, basert på demografi, interesser eller digital adferd.

Lansering: Arendalsuka kan være et ideelt tidspunkt for lanseringer, men det er stor kamp om oppmerksomheten. Vi kan hjelpe til med spissing av budskap og timing, som gir gode muligheter til å treffe beslutningstakere, politikere eller media.

Personlig program: Programmet har over tusen forskjellige arrangementer og over hundre tusen deltakere. Vi kan identifisere hva du bør se og oppleve i forkant og hvilke arrangementer som er relevante for deg og din organisasjon.

Ta kontakt med TRY-huset for bistand under Arendalsuka:

Natt Scheel, prosjektleder
E-post: natt@try.no

 

Møt TRY under Arendalsuka

Du finner TRY på vår faste «hub» under Arendalsuka, Madam Reiersen. Vi gleder oss til faglige diskusjoner og hyggelig samvær.

I tillegg til å bistå våre kunder med deres arrangementer under Arendalsuka, har vi flere egne arrangementer. Disse finner du i listen under.

Hvor blir annonsekronene av?

Dagens system for digitale og programmatiske annonsekjøp preges av mange mellomledd, og store summer forsvinner på veien fra annonsør til publisist. Internasjonale studier viser faktisk - hold deg fast - at så mye som 50% av annonsekronene i snitt forsvinner til plattformer, teknologi og "sorte hull", slik at mediene selv får en mindre andel, og annonsørene får mindre igjen for pengene.

Hvordan kan redaktørstyrte medier og offentlige og private annonsører møte dette? Dette og mye annet får du svar på i dette arrangementet.

Tid: Tirsdag 16/8 2022 10:00 - 10:45

Sted: Madam Reiersen (Baren).

Link til programmet

Hva skal til for å lykkes med digital handel?

Merkevarer og organisasjoner har lenge følt presset, og pandemien vi har bak oss har satt digitalisering, gode kundereiser og helhetlige handleopplevelser på kartet i alle styrerom og ledergrupper.

Men hva skal egentlig til for å lykkes i den knallharde konkurransen i markedet? I dette arrangementet vil du møte to ledende fagspesialister som daglig jobber med strategier for teknologivalg, brukerreiser som leverer resultater og hvordan moderne organisasjoner jobber data- og effektdrevet. John og Martin skal blant annet snakke om hvordan du kan ta eierskap over egen kundeopplevelse for å oppnå vekst og lojalitet. Hva vil det si å ta gode valg for teknologi, og hvordan du måler resultater av det gode arbeidet ditt.

Sesjonen avsluttes med en åpen Q&A, og er åpen for alle som er interessert i digitale tjenester, digital handel og hvordan teknologi kan løfte brukeropplevelser.

Foredragsholdere: John Tøsse Kolvik CXO i TRY og Martin Jensen CTO i TRY Dig.

Tid: Tirsdag 16/8 2022 11:00 - 11:45

Sted: Madam Reiersen (Baren).

Link til programmet

Kan Norske bedrifter få gjennomslag i EU-politikk?

Lover som angår norsk næringsliv har svært ofte sitt utspring i EU. Over 12 500 EU-rettsakter har blitt innlemmet i EØS-avtalen siden 1994, og Norge har gjennomført over 99% av EØS-relevant EU-lovgivning i norsk rett. Men i motsetning til bedrifter i EUs medlemsland, kan ikke norsk næringsliv henvende seg til egne Europaparlamentarikere eller til en regjering som sitter i Rådsmøtene der EU-lovgivning utformes.

Er norske bedrifter utestengt fra lovarbeidet i Brussel? Hvordan jobber private aktører for å få gjennomslag i EU-hovedstaden?

I samarbeid med Try Råd, deler Kreab og Statnett sine erfaringer med medvirkning i EUs lovarbeid.

Tid: Tirsdag 16/8 2022 13:00 - 13:45

Sted: Madam Reiersen (Baren).

Link til programmet

2022: Hvor går trendene innen B2B-markedsføring?

Hvorfor hevder stadig flere at B2B-markedsføring er enda mer kompleks enn markedsføring rettet mot konsumenter? Hva betyr det egentlig å være datadrevet i møte med krevende, komplekse kunder? Og hvor går egentlig trendene innen tradisjonell og digital B2B i 2022? Vi ønsker alle som jobber i organisasjoner, offentlig sektor eller virksomheter velkommen til en en godbit av faglig påfyll.

Sesjonen avsluttes med en bolk Q&A.

Medvirkende: Emilie Nøss Wangen er COO og Industry Lead i TRY Dig, og har bred erfaring innen plattformteknologi (CRM, Markedsføring, Salg, Service). Wangen var Norges første ansatt i Inbound Marketing giganten HubSpot, hvor hun ledet det nordiske teamet i Europas teknologi hovedstad Dublin. Wangen har også flere års erfaring fra B2B salg og salgscoaching (spesielt Inbound Salgs metodikken) og brenner for hvordan datadrevet markedsarbeid internt i en organisasjon kan utløse store, positive effekter

Tid: Tirsdag 16/8 2022 15:00 - 15:45

Sted: Madam Reiersen (Baren).

Link til programmet

Velkommen til politisk vorspiel

Hva får du om du setter sammen en tidligere leder av et kristendemokratisk parti, en kulturredaktør og en ungdomspartileder fra et liberalistisk parti? Jo, et gnistrende panel som kan analysere både fortid og fremtid i politikkens Norge.

TRY inviterer til politisk vorspiel hos Madam Reiersen, som oppspill til årets partilederdebatt under Arendalsuka. Den som loser oss gjennom samtalen er vår egen Åshild Mathisen, som har bred erfaring fra både journalistikk og politikk. Etterpå vises debatten på storskjerm og hvem vet - kanskje skjer det noe mer fra scenen utover kvelden hos Madam Reiersen.

Panelet:

Jens Kihl, kulturredaktør i Bergens Tidende

Knut Arild Hareide, direktør i Sjøfartsdirektoratet

Ane Breivik, leder i unge Venstre

Moderator: Åshild Mathisen, seniorrådgiver i TRY Råd.

Tid: Torsdag 18/8 2022 19:30

Sted: Madam Reiersen

Det er begrenset med sitteplass, så vi anbefaler å komme tidlig.

Har du spørsmål, ta kontakt med: ingeborg@try.no

Link til programmet

Hvordan bygger man sterke merkevarer i vår tid?

Konkurransearenaene endrer seg raskere og raskere, og kundene er blitt den viktigste markedsføringskanalen - hva betyr det for merkevarebygging?

Merkevarer er navn med kraft til å påvirke. Hvis du vil bestemme selv hvem du skal påvirke, på hvilken måte, og få folk med deg på det prosjektet, da trenger du en merkevarestrategi.

Før var merkevarebygging noe markedsavdelinger drev med. Nå er det blitt et strategisk anliggende for hele organisasjonen. Derfor er det avgjørende at alle får anledning til å ha et bevisst forhold til hvilken merkevare de skal bygge sammen.

Monna Nordhagen og Kirsti Rogne har skrevet boken Raketter og rebeller - strategi for deg som vil bygge merkevarer folk bryr seg om. Boken gir et rammeverk for merkevarebygging i vår tid. Når informasjon er uryddig og endringstakten høy er det godt å kunne lene seg på god metode.

Hvordan gjør man det? Kom og få en gjennomgang av praktiske verktøy med tung faglig forankring. Lett, men tungt, om merkevarebygging for alle enten du du tilhører industri, offentlig sektor, er tjenestetilbyder eller oppstartsvirksomhet.

Medvirkende:

Monna Norhagen, Partner, Mars Brand Strategy AS

Kirsti Rogne, Partner, Mars Brand Strategy AS

Tid: Fredag 19/8 2022 11:00 - 11:45

Sted: Madam Reiersen (Vinterhagen).

Det vil bli servert lunsj under arrangementet.

Dette er et arrangement av Mars Brand Strategy AS i samarbeid med TRY Råd.

Link til programmet