Her bør du være for å få med deg hva som skjer, for å bli sett og for å være med på å sette dagsorden. I september 2023 er det dessuten kommunestyre- og fylkestingsvalg, dermed er synlighet på Arendalsuka viktigere enn på flere år.   
 
I TRY vet vi hva som skal til for å lykkes med arrangementer og tilstedeværelse under Arendalsuka. Vi er på plass med et fullservice produksjonsteam hele uka, og vi kan hjelpe deg med små og store oppdrag, også før festivalen begynner. Ta kontakt med Siv, siv.nyborg@try.no så hjelper vi deg!

Dette er noe av det vi tilbyr: 

  • Lag ditt eget innhold: I forbindelse med Arendalsuka bør du benytte anledningen til å lage godt og anvendelig innhold, både før og under arrangementet. TRY er på plass i Arendal med innholdsprodusenter innen tekst, video, klipp og foto. Disse ressursene er tilgjengelige for deg, slik at du kan få produsert innholdet du trenger i løpet av uka. Vi kan også stille som lyd- og videoreportere, hvis du trenger det. 

  • Arrangementer som engasjerer: I TRY Råd har vi lang erfaring med planlegging og gjennomføring av arrangementer i alle former og fasonger. Vi kan hjelpe til med konsepter for arrangementer og tematikk til samtaler, eller tilrettelegge for slagkraftige debatter gjennom utarbeiding av relevante vinklinger, forslag til deltakere og hjelp til praktisk gjennomføring. Vi kan også stille med erfarne programledere, som kan intervjue deg i samtale med andre bidragsytere.  

  • Bli hørt – lag din egen podkast: Alle selskaper har kunnskap og gode historier. Med en podkast kan dere dele innsikt og erfaringer, og slippe målgruppen tettere innpå. Med en egen podkast kan dere informere, engasjere og vise målgruppen hvem dere er. TRYs podkast-avdeling hjelpe dere gjerne med utvikling og innspilling av engasjerende episoder. 

  • Nå ut til enda flere: Vi kan distribuere innholdet som produseres i forkant av eller under Arendalsuka, både organisk og betalt på relevante flater. Her kan vi skreddersy budskapet geografisk, basert på demografi, interesser eller digital adferd. Gjennom digital samfunnskontakt hjelper vi deg med å nå ut til beslutningstakere, politikere og andre relevante målgrupper for deg og budskapet ditt. 
  • Skal du slippe en nyhet? Arendalsuka kan være et ideelt tidspunkt for lanseringer, men det er kamp om oppmerksomheten. Vi kan hjelpe til med spissing av budskap og timing, slik at du øker sjansene for å treffe beslutningstakere, politikere eller media.   

  • Dette bør du få med deg: Programmet i Arendal har over tusen forskjellige arrangementer og over hundre tusen deltakere. I forkant av arrangementet kan vi identifisere hva du bør se og oppleve, og legge opp en oversikt over hvilke arrangementer som er relevante for deg og din organisasjon.

  • Vi skreddersyr et opplegg for deg: Har du ikke begynt å tenke på Arendalsuka ennå? Eller har du kanskje funnet ut at du trenger litt hjelp under festivalen? Ta kontakt med Siv, så hjelper hun deg! 

    Siv Nyborg, +47 454 86 790, siv.nyborg@try.no