Enorm verktøykasse
Animasjon og motion design gir både kommersielle og statlige annonsører et hav av muligheter til å skape spisset kreativt innhold, uten å måtte ta hensyn til begrensninger i uttrykk eller virkemidler.

Umiddelbar oppmerksomhet
Som annonsør har du ett til to sekunder på å engasjere brukeren i sosiale medier. Samtidig vet vi at hjernen registrerer visuelle uttrykk raskere enn tradisjonell skrift. Riktig bruk av farger og målrettet design er derfor viktige verktøy for å få fortjent oppmerksomhet.

Det ingen andre har
Dyktige merkevarer lykkes ved å kommunisere engasjerende om det som gjør dem unike. Animasjon og bevegelig grafikk åpner for å skape en unik historiefortelling, fylt med uttrykk ingen andre har. Det vil gjøre merkevaren og budskapet enklere å huske for mottaker. 

Det vanskelige forklart enkelt
Å fatte seg i korthet kan være vanskelig. Med motion design og animasjon kan du komprimere mye og komplisert informasjon til å bli engasjerende visuelle bilder. Equinor er et godt eksempel på et selskap som ofte velger motion design og animasjon for å forklare komplekse temaer på en tydelig og lettfattelig måte innen områder som fornybar energi, samfunnsansvar og HMS.

En du blir glad i
Skattetaten er en TRY-kunde som bevisst bruker 3D-animerte karakterer til å bygge egen merkevare. Ja, karakterene i Skatteetatens filmer er kanskje noe helt for seg selv. Men det er nettopp derfor publikum er blitt så glad i dem! En animert karakter kan ta rollen som maskot eller talsperson for avsender og tilføre kommunikasjonen en varme og et særpreg som er vanskelig å gjenskape med tradisjonell film.

Ta kanalen på alvor!
Effektiv kommunikasjon er tilpasset den enkelte kanal og tar hensyn til mulighetene og begrensningene som ligger i denne. Det at de fleste eksempelvis konsumerer innhold uten lyd, åpner for muligheten til å forsterke det visuelle i kommunikasjonen gjennom animerte tekst-budskap. Og avhengig av om ditt kjernepublikum befinner seg på LinkedIn, Facebook, Instagram eller Snap, så vil riktige animasjonsvalg gjøre det enklere å kommunisere mer effektivt med dem.

 

Se eksempler her: https://vimeo.com/tryaptmotion

 

For forespørsler og mer informasjon, kontakt:

Marianne Strandly, Assisterende daglig leder TRY Apt

+47 977 76 034

marianne@apt.no