Mange unge er usikre på hva de skal studere. De blir ofte rådet til å velge med hjertet, følge interessene sine, men de er også opptatt av å få en bra jobb. I årets kampanje bygger vi bro mellom interesser og «business», og viser at BIs studier gjør det mulig å jobbe med det du liker aller best. På egne landingssider kobles interesser til helt konkrete bachelor- og masterstudier, og til tidligere BI-studenter som har fått attraktive jobber med nettopp å følge sin lidenskap.

- Dette er en generasjon med stort engasjement. De har ambisjoner på vegne av både seg selv og verden, og det er vår jobb å gi dem verktøyene som gjør at de kan lykkes, sier Kim Syvaldsen, leder for marked og rekruttering heltidsdivisjonen i BI.

Strategien er “Shaping people and businesses for an international, digital and sustainable future”, konseptet «Make it your business» - og denne kampanjen viser unge mennesker noen av mulighetene som åpner seg med en utdannelse fra BI.

Kampanjen går i pulser frem mot studiestart høsten 2021, hovedsakelig på sosiale medier. Klikk her for å se alt vi har gjort. 

 

Involverte byråer

Schjærven Reklamebyrå
Rådgiver: Thomas Rydgren
Kreativt team: Espen Lie Andersen, Einar Nonstad og Ingrid Leren Wathne
Prosjektleder: Janniche Rasmussen
Design: Sara Emilie Engh
Clockwork

Willy Nikkers Produksjonsselskap
Regissør: Christopher Carvasal
Produsent: Krister Svensli
DOP: Sigurd Neby
Klipp: Tormod Berge
Lyd: Petter Fagelund og David Plach

Carat Mediebyrå
Kundeansvarlig: Camilla Marstrander
Digital rådgiver: Kjetil Branæs
Prosjektleder: Kristine Valeur

Andre involverte
Kim Syvaldsen, BI
Anette Skott, BI
Dorthe-Beate Lia, BI