Det skjer mye spennende i Re:Media om dagen, i takt med et økende arbeidstempo og flere oppdrag.

Hele fire nye ansikter er på plass. Alina Klemetsen, Mia Pedersen, Runar Mørkved og Jenny Evensen er klare for å bidra i byråets lokaler i Mølleparken 4.

– Vi gleder oss stort over å ha dem med på laget vårt. Samtlige har spennende kompetanse og mye å by på. De har allerede kommet godt inn i gjengen hos oss, så dette lover utrolig bra, sier Marius Damsleth, administrerende direktør i Re:Media.

Nye talenter møter tung erfaring
Byrået har ansatt en fin miks av erfaring og unge, fremadstormende talenter.

Alina går inn i stillingen som audio video rådgiver. Hun kommer fra jobben som video/audio-rådgiver i GroupM, hvor hun tidligere har jobbet med både store og små kunder. I tillegg har hun erfaring fra markedsavdelingen i TV 2.

– Jeg gleder meg stort til å hjelpe kundene våre med å finne de beste løsningene. Re:Media har en veldig spennende kundeliste som jeg håper vil gi meg en utfordrende og engasjerende hverdag, sier Alina.

De tre andre vil også bidra med spennende kompetanse og stor entusiasme. Mia har tidligere jobbet som prosjektleder, copywriter og community manager i mediebyrået Belong. Nå trer hun inn i rollen som audio video-spesialist.

Runar og Jenny har vært på skolebenken de siste årene, samtidig som at begge har opparbeidet seg relevant erfaring ved siden av studiene. Runar er ansatt som spesialist innen programmatisk og søk, mens Jenny skal jobbe som søksspesialist.

– Det blir utrolig spennende å være en del av Re:Media. Jeg ser virkelig frem til å bidra og lære mye i et miljø med så mange flinke folk. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av byrået, sier Jenny.


En dynamisk arbeidsplass
Re:Media er et mediebyrå med spisskompetanse på retail. Vi er et hardtsatsende team bestående av dedikerte fagspesialister, som jobber hver eneste dag for å skape lønnsomhet for kundene våre.

 – Alle de fire nye er inkludert i en kultur hvor alle har en viktig stemme. De skal få spennende og varierte utfordringer som betyr mye for både oss og kundene våre, samtidig som de skal få være med på å forme sin egen arbeidshverdag og gi innspill til Re:Medias videre utvikling, sier Marius. 


Spennende kompetanse: Jenny Evensen (i bildet f.v), Mia Pedersen, Alina Klemetsen og Runar Mørkved er på plass i Re:Medias lokaler.