MMM, i regi av ANFO, er konkurransen for digital markedsføring, der strategi, kreativitet og resultat står sentralt i bedømmingen. Det viktigste kriteriet er likevel å vise til god bruk at datadrevet markedsføring, og at kampanjen har en helhetlig plan fra innsikt til gjennomføring.

Vi er svært stolt over å ha vunnet både Gull og Bronse i årets konkurranse, innenfor henholdsvis kategoriene "Best bruk av Søk" og "Best bruk av Datadrevet Innsikt".

 

Under kan du se oversikten, samt lese juryens begrunnelser:

Kategori: Best bruk av: Søk

Gull til Bohus – Smart Shopping i Nord av RED dentsu X og Bohus.

Jurybegrunnelse: Vinneren av «best bruk av søk» har klart å knekke en kode som ikke mange andre har gjort før dem, og er et godt eksempel til inspirasjon for andre lignende aktører. Vinneren har tatt smarte grep som har gitt utrolig gode resultater, soleklart på grunn av strategien og jobben som er gjort. Dette er også et godt eksempel på hvordan online og offline kan spille sammen. Vinneren i kategorien Best bruk av: Søk er RED dentsu X og Bohus med «Smart shopping i nord»! Vi gratulerer!

 

Bronse til Byggmakker – Databasert innsikt fra TV koblet sammen med digital rigg av RED dentsu X for Byggmakker.

Jurybegrunnelse: Spennende bruk av dynamiske løsninger og data fra TV, og en metode som burde legges til grunn i moderne markedsføring. Resultatene er ikke overbevisende sterke, og totalsalg i butikkene i en periode der hele denne bransjen fikk en enorm vekst grunnet pandemien. Dette er grunnen til at vi deler ut bronse og ikke sølv til dette caset. Gratulerer med edelt metall i MMM 2021!

 

 

Vi gratulerer samtidig våre søsterbyrå Carat, iProspect med Bronse og Sølv og ikke minst Merkle som dro hjem hele 2 Gull i år!

Den fulle oversikten kan leses her:

https://anfo.no/2021/11/11/vinnere-mmm-2021/