Hos oss i PR-operatørene får du trent deg på budskap og kommunikasjon i trygge omgivelser. 

PR-operatørene skreddersyr alltid medietreninger til de gruppene eller enkeltpersonene vi skal trene. Vi arbeider tett med oppdragsgiver for at kursene vi tilbyr skal være så relevante som mulig for deltakerne. Vi vektlegger den praktiske treningen, men sørger for at kursene er godt teoretisk fundert. 

Målet med våre medietreninger er at deltakerne skal kjenne seg tryggere i sin formidling ved å få en «verktøykasse» som bidrar til at det er enklere å huske budskapet du ønsker å nå ut med.

Uansett hva slags erfaring man harskal du etter kurset ha mer selvtillitkompetanse og lyst til å være i mediene. 

Medietreningen er et tilbud som kan justeres i lengde. Vi har halvdags  og heldagskurs, vi trener både enkeltpersoner og grupper.

Våre kursholdere er erfarne mediefolk med solid journalistisk erfaring og en hands-on approach på læring. Det betyr at ethvert kurs vil bli spesielt tilrettelagt etter dine behov. De som blir trent vil få innsikt i medienes hverdag, journalistiske arbeidsmetoder, språk og intervjuteknikk.

 

Ønsker du en uforpliktende prat om medietrening, ta kontakt med byråleder Petter Thorendahl på tlf. 922 20 977 eller pt@pr-o.no.