-       Vi bare klikket fra første stund, sier Håvard Johansen, markedssjef i Zookjeden Buddy. 

Etter å ha vært på jakt etter nytt byrå havnet bedriften hos Optimal Norge. Buddy hadde vært i dialog med flere aktører før de bestemte seg for at Optimal var en god match. Nå legges grunnlaget for et spennende samarbeid og gode konsepter.

 

Nytt samarbeid

Zookjeden Buddy er en ny kunde av Optimal Norge, og i første omgang vil det arbeides mye med SEO og sosiale medier. Det er to videoer som skal distribueres på Facebook, og den nye nettsiden deres skal få en flunkende ny sidestruktur basert på søkeordsanalyser.

-       Jeg sitter igjen med et inntrykk av Optimal Norge bryr seg om oss og at vi kan gjøre hverandre gode. Det er uansett viktig at personkjemien er god, og det er den definitivt her, sier han.

Det viktigste for Johansen var at Buddy og Optimal kunne samarbeide godt og hadde en felles forståelse av veien videre.

 

­– Kult at dere gjør ting på sparket

Under et møte som skulle legge grunnlaget for sommerkampanjen, ble en reklamevideo i forbindelse med pride nevnt. Spørsmålet var om det var noen på huset som kunne bistå med vinkling og manus. Tekstforfatterne Caroline Maugesten og Susann Marthinsen ble hentet inn, og de tok utfordringen på strak arm.

-       Det var en spennende utfordring å få i fanget. Første møte med den kreative prosessen bak manusproduksjon ga mersmak, sier Maugesten.

-       Jeg synes det er kult at dere tok dette på sparket og at resultatet ble såpass bra. Videoen gjorde meg nesten rørt, sier Johansen.