-       Jeg gleder meg til å få være med på reisen til Optimal Norge. Det er spennende tider her om dagen, sier Merete Johnsen, nyansatt prosjektleder i Optimal Norge.

Johnsen kommer til Optimal Norge med friskt mot og en vilje om å videreutvikle både seg selv og bedriften. Det passer perfekt for mediebyrået som nylig har lansert en splitter ny nettside, med fornyet profil og visjon. I høst er det også duket for mange spennende satsningsområder og samarbeid med ulike kunder. 

-       Jeg har endelig kommet meg ordentlig inn i arbeidshverdagen igjen etter sommeren. Det var supert å bli kjent med alle før ferien, slik at vi kunne ta fatt på arbeidet igjen med det samme alle var tilbake, sier Johnsen.

 

Erfaring og utdanning

Johnsen har en master i markedsføring fra Curtin University i Australia, og startet markedsføringskarrieren sin hos TV 2 i forbindelse lanseringen av tv2.no. I TV 2 var hun kundeansvarlig i 7 år, før hun ble kapret av Artefact. Her fikk hun bryne seg på rollen som prosjektleder i over 4 år. 

-       Det var mange søkere på stillingen, men Merete kapret den grunnet sin faglige tyngde og gode erfaring. Vi falt også for det faktum at hun har en pedagogisk utdanning i bunn. Pedagogikk handler om å tilrettelegge for læring, og det er noe vi setter høyt i Optimal, forteller byråleder Frode Berentzen.

I en bransje hvor det aldri står stille er det verdiskapende å ha med en prosjektleder med anlegg for å lære bort. Det er også utrolig mange kloke hoder samlet under ett tak hos Optimal Norge, og alle er sultne på å lære mer hver dag. Ansettelsen av Johnsen mener Berentzen passer som hånd i hanske.  

 

Et bindeledd mellom rådgivere og spesialister

Hos Optimal Norge håper Johnsen å få videreutvikle seg innen digital markedsføring. Som byrå ønsker Optimal Norge alltid å strekke seg langt, levere over forventning hver gang

-       Jeg vil være med på å løfte Optimal til neste nivå, og samtidig arbeide med kundereisen. Slik kan vi sammen sikre at våre kunder får den beste opplevelsen hos oss – hver gang. Måten Optimal arbeider på resonnerer sterkt med meg, avslutter Johnsen.