Rådgivningsavdelingen til Optimal Norge utvides nok en gang, og Christopher Bruusgaard Slettebøe er det nyeste tilskuddet. Han har tidligere arbeidet innen finans som investeringsmegler. Kundekontakt og rådgivning har han i blodet, men markedsføring er et nytt felt for ham. 

- Arbeidshverdagen min blir nok veldig lik den jeg er vant med, samtidig som den blir snudd litt på hodet. Markedsføring er et nytt fagfelt for meg, og jeg gleder meg til å lære masse, forteller Slettebøe. 

Da Slettebøe kjente seg klar for nye utfordringer rettet han nesen mot Optimal Norge. Det ble tydelig for daglig leder, Jan Eivind Aamodt, at Slettebøe var et naturtalent på kundeoppfølging, og at han kom til å bli et flott tilskudd til resten av avdelingen. 

- Christopher er utadvendt og en menneskekjenner. Vi har stor tro på at han kommer til å gjøre det svært bra hos oss. Det blir spennende å se hvordan han kan hjelpe kundene sine med å nå nye høyder, sier Aamodt. 

 

Ble godt kjent med kollegene på glamping 

Tidligere har Slettebøe arbeidet i et meglerhus med kun syv ansatte. I Optimal Norge har han fått nærmere 30 nye kolleger, noe som kan gjøre det utfordrende å bli raskt kjent med alle. Som nyansatt slang han seg med på en firmatur til glamping-plassen, Canvas Hove, i Arendal. Her stod teambuilding, telting og grilling på menyen – og Slettebøe fikk et godt inntrykk av sin nye arbeidsplass. 

- Det var helt perfekt å starte opp med en firmatur til Arendal hvor jeg fikk bli bedre kjent med mine nye kolleger. Det er en overgang å gå fra syv til tretti ansatte – men jeg trives svært godt allerede. Dette er utvilsomt et ungt, livlig og kreativt miljø med mange dyktige folk, sier Slettebøe. 

 

Stor tro på digital markedsføring 

Ved siden av sin finansbakgrunn har Slettebøe tidligere studert arkitektur, samt entreprenørskap og økonomi. Han har drevet sin egen startup og fått erfaringer i det vide og det brede innen ulike salgsjobber. Hans nye arbeidshverdag vil kretse rundt digital markedsføring, innholdsmarkedsføring, inbound, SEM, SEO og SOME – tjenester han virkelig har tro på. 

- I dag tror jeg de fleste er mer skeptiske til markedsføring, selv de som har desperat behov for hjelp til å nå sin kundegruppe. Jeg ser enorm verdi i det Optimal Norge driver med, og denne verdien håper jeg å få mine kunder til å se også. Arbeidet mitt her blir jo å hjelpe ulike bransjer og folk. Og er det noe jeg elsker, så er det jo å jobbe med folk. Dette skal bli skikkelig bra, sier Slettebøe med et smil.