–      Det er ikke hver dag man får ny nettside, profil og visjon, sier Jan Eivind Aamodt, daglig leder i Optimal Norge. Etter måneder med hard jobbing, på tvers av hele bedriften, kan de nå vise frem resultatet.

 

OVER FORVENTNING – INGEN SNARVEIER

Å skape en ny visjon stod først på agendaen. Hele bedriften ble kalt inn til en spennende workshop. Ballen ble kastet frem og tilbake, før det ble tydelig hvilke prinsipper de ansatte ønsket å jobbe etter. I 2018 ble verdier for Optimal satt på samme vis. Da endte bedriften opp med ordene takhøyde, kvalitet, kunnskap og samspill. Med det i bakhodet ble visjonen satt: over forventning – ingen snarveier!

-       Denne visjonen sier alt om det vi ønsker å gjøre: begeistre kundene våre, gjøre ting ordentlig og alltid gi det lille ekstra, sier Frode Berentzen, byråleder i Optimal Norge.

Han forteller at avstemmingen ble enstemmig da valget av visjon skulle avgjøres. Den er ment å reflektere reisen Optimal har vært på de siste 10 årene, og hva som ligger i bedriftens DNA.

 

EN MER MODERNE NETTSIDE

Med en spikret visjon ble det også klart at nettsiden til Optimal Norge trengte en oppfrisker. Målet ble å skape en plattform som gav både nye og gamle kunder all informasjon de søker etter innen digital markedsføring. Samtidig skulle nettsiden gi et utrykk for hvem Optimal Norge faktisk er, og hvordan bedriften jobber. Den splitter nye nettsiden er et resultat av et samarbeid med Kodeks, en av samarbeidspartnerne til Optimal. 

-       Vi kan ikke gjøre annet enn å takke for den gode jobben de har gjort. Samarbeidet har fungert glimrende og de har vært serviceinnstilte hvert eneste steg på veien. Det vi sitter igjen med nå er en nettside vi kan være stolte av, sier Jan Eivind Aamodt.

Ikke bare er siden mer moderne, den er mer brukervennlig og genial i sin enkelhet. Kronen på verket er nye og flotte bilder, tatt av en dyktig fotograf fra AVIA, en bedrift Optimal Norge både jobber for og med i det daglige.

-       Det er menneskene i en bedrift som skaper kulturen og de gode resultatene. På de nye sidene kommer våre ansatte mye tidligere frem og vi får virkelig vist oss fra vår beste side, sier Berentzen.

 

NY PROFIL PÅ KJØPET

Da Kodeks jobbet med de nye nettsidene fikk de også frie tøyler til å velge nye fonter og farger. De ønsket selvfølgelig å beholde den ikoniske lillafargen, men ta den med inn i 2019. Fontvalget er minimalistisk og moderne. Bildene mindre fargesprakende, og gir et mer profesjonelt uttrykk. Språket er tilpasset for å reflektere den folkelige tilnærmingen bedriften har til faget. Alle hos Optimal Norge håper nå at deres nye profil vil resonere bedre hos kunder, samt tiltrekke seg de kloke hodene som trengs for å videreutvikle en bedrift i stadig vekst og utvikling.