De ønsket å satse hardere på lyd- og bildeløsninger, og opplevde det som utfordrende å ha et navn som var knyttet opp mot en av leverandørene. I tillegg var navnet geografisk begrenset til Buskerud. De kontaktet NYG, og sammen startet vi prosessen med å skape en helhetlig merkevare.

En helhetlig merkevare
Vi ble valgt som samarbeidspartner for denne viktige transformasjonen. Prosjektet startet med å analysere Serve sin eksisterende identitet og behov. Deretter utviklet vi en strategi for å realisere deres visjon.

Kunden hadde selv startet prosessen med en markant endring – å bytte navn fra Canon Business Center Buskerud til Serve. Dette nye navnet reflekterer Serve sin dedikasjon til å hjelpe bedrifter til å få en mer effektiv hverdag. Med utgangspunkt i dette, begynte prosessen med utforming av kommunikasjonskonsept og visuell identitet. Vi landet på “Bedre flyt” som grunnlag, og bygget en helhetlig identitet rundt dette konseptet.

Bilder med flyt
Fotostilen til Serve viser mennesker i naturlige situasjoner. Mennesker i bevegelse som gjør bildene mer levende, og visualiserer flyten på kontoret.Serve sitt nye digitale ansikt
En ny nettside ble utformet for å gi bedre tilgjengelighet og gi kundene informasjon om verktøyene de trenger for en bedre arbeidsdag. Dette inkluderte en grundig innsats for å forbedre nettstedets SEO og navigasjonsstruktur. Samtidig ble det skrevet nytt innhold for å kommunisere Serves ekspertise og tilbud på en mer overbevisende og forståelig måte.