NXT har mer enn 15 års erfaring fra eiendomsbransjen og levert utallige eiendomssuksesser for store- mellomstore og mindre eiendomsutviklere.  Nå lanser vi en egen merkevare og nettside, NXT PropTech - en eiendomspartner for eiendomsutviklere og eiendomsmeglere som ønsker det beste innen tech, visualisering og markedsføring.


NXT PropTech hjelper boligutviklere med å digitalisere og effektivisere kundereisen. Vår oppgave er kort og godt å skape lønnsomhet og vekst gjennom tech, design og målrettet markedsføring. Våre løsninger er utviklet med tanke på å gi en merverdi både for utviklere, eiendomsmeglere og boligkjøpere, med digitalisering, automatisering og visualisering av prosesser i kundereisen. NXT PropTech er en 360 graders PropTech Provider der du får alt du trenger, og litt til, på ett sted! NXT PropTech er en del av NXT-Gruppen med store ressurser og skalerbare team.

Vår oppgave er å hjelpe eiendomsutviklere med å skalere lønnsomhet og vekst.

Vi jobber langsiktig og kontinuerlig med å skape neste generasjon digitale plattformer og økosystem for raskere verdiskaping, lønnsomhet og vekst for eiendomsselskaper i bransjen. Vårt eget tech-utvikler-team jobber kontinuerlig med innovasjon og utvikling og skal drive digitaliseringen innen eiendomsbransjen. Vårt mål er å være markedsledende innen PropTech løsninger.

Vår styrke er at vi leverer hele verdikjeden, og vi vet hva som skal til for å skape eiendomssukksess og lønnsomhet i dine eiendomsprosjekter.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om ditt neste boligprosjekt, så kan vi sammen se på nye muligheter.

Les mer om NXT Proptech