Det er derfor gledelig at vi har signert Sheida Charlotte Pakzamir som ny prosjektleder i byrået. Gjennom hennes masterutdannelse i Brand and Communications Management fra Copenhagen Business School og en bachelorgrad i kommunikasjonsledelse fra BI Bergen, har hun fått god kompetanse innen både kommunikasjon og merkevarebygging. Med denne kunnskapen, interesse for markedsføring og positive holdning, vil hun passe perfekt inn i teamet vårt.

«NXT-familien forsetter å vokse. Sheida fanget vår oppmerksomhet etter første samtale. Det var en ung og uredd dame som «gunnet» på fra første sekund, og vi fant fort ut at hun er en perfekt profil, både med tanke på utdannelse, kompetanse og personlighet. Hun er ett stort tilskudd, og jeg er sikker på at hun vil bidra positivt til den reisen NXT har lagt seg ut på. Hun skal jobbe med prosjektledelse på tvers av kunder sammen med rådgivere, så nå vil vi alle få kjenne på hennes struktur og nøyaktighet og bli «strammet» opp hvis vi ikke gjør som planlagt. Vi er superglade for å få Sheida med på NXT-laget», forteller byråleder Erik Johnsen fornøyd.


Hvem er vår nye prosjektleder?

Sheida sin tidlige interesse for markedsføring og kommunikasjon kombinert med drømmen om å bo i New York City, førte til at hun etter videregående pakket kofferten og flyttet til storbyen. Her tok hun et korttidsstudie i Marketing and Fashion Management, som igjen økte motivasjonen til å en dag kunne jobbe i reklamebransjen. I årene som fulgte tok hun en bachelorgrad i Kommunikasjonsledelse på BI Bergen, for så å ta beina fatt igjen og flytte til København. Her studerte hun Brand and Communications Management og fikk sin mastergrad våren 2021. Eventyrlysten og spenningen gjennom å oppleve nye steder og mennesker, har vært en klar pådriver. Til tross for seks år med en spennende, morsom og ikke minst lærerik studietid, er gleden over å endelig ta fatt på arbeidslivet svært stor.

"Jeg er en person som liker å være rundt mennesker og foretrekker å jobbe i team. Struktur og orden i hverdagen er noe jeg setter svært høyt, og jeg ser på enhver utfordring som en mulighet til å lære noe nytt. På fritiden er jeg opptatt av å bruke tid med venner og familie, gjerne over en hyggelig middag eller på café. Utover det strekker interessene mine seg fra interiør og arkitektur, til pilates og løping. Folkene i NXT har tatt meg godt imot og jeg ser frem til en spennende reise med flinke og hyggelige mennesker."

- Sheida.