– Vi opplever stor pågang av nye oppdrag og er veldig glade over å ha fått Marius med på laget, opplyser daglig leder i NXT, Terje Davidsen.

Muligheten til å bli en del av et sterkt kreativt og skapende miljø der man jobber ennå tettere på kunder, er en av grunnene til at Marius søkte på jobben.

– NXT er et friskt pust i reklamebransjen med deres bærekraftige filosofi på flere områder. Selv om de har lang fartstid i bransjen, så er de kjent for å ha en foroverlent holdning til utvikling og vekst, og de har mange forskjellige og spennende merkevarer jeg gleder meg til å jobbe med, sier Marius.

– Den utviklingen NXT har vist de siste årene er imponerende. Jeg gleder meg veldig til en variert arbeidsdag og ser frem til å bli ennå bedre kjent med mange dyktige nye kolleger og bli en del av kulturen, familien og det gode miljøet jeg føler her på NXT-huset, avslutter Marius.

– I tillegg til at Marius er et ungt talent og har en god digital kompetanse, så passer han godt inn i NXT-kulturen. Vi gleder oss til å se han ta nye steg og skape gode resultater for våre kunder, avslutter Terje Davidsen.