Element Logic er et selskap som driver med automatiserte lagerløsninger. De er den største leverandøren av Autostore i Norge, og leverer skreddersydde lagerløsninger til store og små aktører.

Element Logic er godt etablert i Norge, og har siden 1985 opparbeidet seg en solid markedsandel. Nå skal de utvide til større markeder som Tyskland og UK, der de må bygge opp kjennskapen fra bunn. Som innholdsleverandør har de valgt Nucleus.

– Bakgrunnen for at vi valgte Nucleus er at vi ønsker å lage innhold som er tilpasset og relevant for både eksisterende og potensielle kunder i de ulike markedene. Når vi i tillegg skal utvikle nettsidene våre og drive distribusjon gjennom sosiale kanaler, er et helhetlig kommunikasjonsbyrå som Nucleus midt i blinken for oss, sierAnn-Katrin Pedersen i Element Logic.

Nucleus har satset stort på innhold det siste året, og har ansatt deretter. Per dags dato er det flere kunder der utarbeidelse av nettsaker er den primære leveransen fra byrået.

– Det er veldig spennende at vi har fått en ny innholdskunde. I tillegg å lage godt innhold, skal vi også bidra til å profesjonalisere kommunikasjonen deres og bruke dette til å ta en større posisjon, både i eksisterende og nye markeder, sier kundeansvarlig Anette Jamtvedt.