– Widerøe er et flyselskap med en lang historie i norsk luftfart, og en merkevare vi gleder oss til å være med på å utvikle videre, sier daglig leder i Morgenstern, Ole Hustad. 

Skal på vingene med nytt konsept

Som for de fleste innen reiselivsbransjen, har 2020 også vært et krevende år for Widerøe. Nå ser de imidlertid lyst på tiden fremover. 

– Widerøe har bundet Norge sammen i 86 år, og er med det landets eldste flyselskap. Nå skal vi forvalte denne merkevaren på en ny og enda smartere måte, og ser frem til å begynne samarbeidet med Morgenstern, sier markedsdirektør i Widerøe, Mette Øyen.

– Widerøe er Norges kuleste flyselskap – litt distrikts-T-bane og litt Indiana Jones. Dette gleder vi oss skikkelig til å jobbe med, uttaler Ester Hjellum og Jørgen Bøhle Bakke, det kreative teamet som skal utvikle det nye kreative konseptet.

Mange kunder i nord

Widerøe har hovedkontor i Bodø, og blir Morgensterns tredje kunde på kort tid fra Nord-Norge – nummer fire totalt. I tillegg til Widerøe jobber Morgenstern med PowerOffice(Bodø), SpareBank1 Nord-Norge(Tromsø) og Kvarøy Salmon(Helgeland).