Expo Nova er en ledende aktør innen moderne designmøbler i Norge. Vår oppgave var å fornye deres posisjon, både fysisk og digitalt. Med et strategisk utgangspunkt i å inspirere den som våger å drømme, har vi utviklet identitet, websider og markedsmateriell av ypperste klasse.

Gjennom strategiprosessen ble det enighet om at alt starter med inspirasjon. En ny webside ble utviklet med fokus på å vise frem prosjekter hvor Expo Nova hadde bistått interiørdesignere og arkitekter med sin ekspertise for å lage inspirerende løsninger og fantastiske rom.

Dette, sammen med fornyet identitet og markedsmateriell, ga Expo Nova mulighet til å kommunisere hele sitt spekter av produkter, tjenester og løsninger på en måte som engasjerer de som ønsker å realisere sine drømmer.

 

Resultatet

Det ble nye websider, med overflod av vakre bilder og videoer som har gitt sterke resultater. Trafikken til websiden økte med 208% før bruk av annonsering. Gjennomsnittlig antall sider som besøkes har tredoblet seg, og tiden som den besøkende bruker på siden har som følge av dette steget kraftig.

 

Sjekk ut hele arbeidet her og se hvordan resultatet ble visuelt!